Inici

Berga recupera l’oferta festiva de cap d’any amb una revetlla musical que es farà al Pavelló Vell la nit del 31 de desembre

Presentació festa cap d'any Berga (11-11-19)
Ampliar en una finestra emergent Acte de presentació de la festa de cap d'any de Berga de 2019-2020
Data de publicació: 11.11.19
Berga tornarà a celebrar la festa de cap d’any després de set anys sense fer-ho! Les àrees de Joventut i Festes de l’Ajuntament de Berga han impulsat la recuperació d’aquest esdeveniment per donar la benvinguda al 2020 amb una revetlla participativa per a tot tipus de públic que es portarà a terme al Pavelló d’Esports (Pavelló Vell) i inclourà l’actuació musical de dues formacions berguedanes. La festa adreçada a persones majors de 16 anys també comptarà amb la col·laboració de les entitats esportives de bàsquet, futbol i handbol per a la gestió dels diversos serveis que s’oferiran durant la nit. La regidora de Festes, Roser Valverde, ha explicat que “la idea de recuperar la festa de cap d’any sorgeix de la necessitat de disposar d’una oferta d’oci nocturn a la ciutat durant l’última nit per donar resposta a una demanda existent”.

Música en directe al Pavelló Vell

Berga celebrarà l’arribada del nou any amb les actuacions de Thug Life Band i DJ Weah. Thug Life trepitjarà l’escenari del pavelló a la 1 de la matinada, tot i que les portes del recinte s’obriran mitja hora abans del concert. La banda berguedana realitzarà una actuació amb versions musicals de diversos grups. A les 3 de la matinada serà el torn de DJ Weah que oferirà una sessió de música urbana i comercial amb cançons actuals de diversos gèneres musicals. La festa finalitzarà a 2/4 de 6 del matí.

Servei de bar, guarda-roba i photocall

Les entitats esportives s’encarregaran de gestionar el servei de bar durant la vetllada. A més, també hi haurà una barra de còctels sense alcohol i servei de guarda-roba. Tanmateix, s’habilitarà un photocall amb diversos articles de festa per tal que els assistents puguin fotografiar-se i tenir un record de la nit de cap d’any i compartir-ho a través de les xarxes socials (#capdanyberga). D’altra banda, s’habilitarà un espai amb estufes i una food-truck a la zona ubicada entre ambdós pavellons.

Venda d’entrades per a majors de 16 anys

Les entrades per assistir a la festa de cap d’any es podran adquirir de forma anticipada a partir del dilluns, 11 de novembre, en els set punts de venda següents: Oficina de Turisme, Oficina Jove del Berguedà, Bar Cal Negre, Bar del Pepe, l’Oiko, Bar del Pavelló Municipal d’Esports i Bar del camp de futbol. L’entrada anticipada tindrà un preu de 10€, mentre que l’entrada adquirida a taquilla costarà 15€. Les dues modalitats d’entrada inclouen un tiquet per a una ampolla d’aigua que es podrà reomplir en una font instal·lada a l’exterior del recinte i un tiquet per al consum de xurros i xocolata. En total, es posaran a la venda unes 800 entrades anticipades. El regidor de Joventut, Isaac Santiago, ha esmentat que “hi haurà un dispositiu de control d’accés a les instal·lacions del pavelló per garantir el bon desenvolupament de la festa i evitar sobrepassar l’aforament màxim de 980 persones”. A més, també es preveu disposar d’un servei de neteja viària per poder adequar i netejar la zona un cop hagi finalitzat la celebració.

Un cap d’any responsable i lliure de sexisme

L’Ajuntament de Berga té la voluntat de donar continuïtat a les campanyes de prevenció de consum responsable i festes lliures de sexisme en els esdeveniments i espais d’oci nocturn del municipi. En aquest sentit, les entitats esportives que col·laboren en l’organització de la festa realitzaran formacions que també seran obertes a tothom qui estiguin interessat o interessada en fer-les sobre la dispensació responsable de begudes alcohòliques i la prevenció de violències masclistes per convertir-se en agents del Punt Lila. Aquest servei d’atenció també disposarà d’una carpa instal·lada a l’interior del pavelló durant la nit.

Les àrees de Joventut i Festes de l’Ajuntament de Berga destinaran un total de 13.222,26€ en l’organització de la festa de cap d’any d’enguany.

Documentació


Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga