Inici

Berga se cita amb l’art per a la 67a exposició anual col·lectiva de pintors berguedans Memorial Jacint Codina

Cartell Memorial Jacint Codina 2017
Ampliar en una finestra emergent Cartell Memorial Jacint Codina 2017
Data de publicació: 07.04.17
L’art i la pintura protagonitzaran la cita cultural del cap de setmana a Berga. El dissabte, 8 d’abril, la Sala Casino acollirà l’acte d’inauguració de la 67a edició de l’exposició anual col·lectiva de pintors berguedans Memorial Jacint Codina. Es tracta d’una cita cultural que ha esdevingut el punt de trobada d’artistes vinculats a les arts plàstiques amb l’objectiu de difondre i compartir les seves obres amb el gran públic.

La celebració, que començarà a les 8 del vespre, inclourà una actuació musical a càrrec de membres de la Berguedana de Floklore Total. L’acte comptarà amb la participació d’Isabel Massanés, vídua de Jacint Codina. També hi assistirà la regidora de Cultura a l’Ajuntament de Berga, Mònica Garcia.

A la mostra d’enguany s’hi exposaran un total de 52 obres d’artistes d’arreu de la comarca. Es tracta d’un nombre de participants similar al d’edicions anteriors, que fa que l’exhibició es consolidi any rere any, oferint un ampli ventall d’obres d’estils i tècniques diferents.

L’exposició serà accessible al públic els caps de setmana i festius del 9 al 23 d’abril, de les 12 a les 2 del migdia i de 6 a 2/4 de 9 del vespre. Com és habitual, l’entrada per a gaudir de la mostra serà gratuïta.

Documentació


Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga