Inici

L’escola de La Valldan realitza obres per a millorar la impermeabilitat i el manteniment de l’edifici

Foto obres de l'escola La Valldan 2017
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 10.08.17
L’escola de La Valldan de Berga ha iniciat les obres de millora de les instal·lacions per a posar fi a les humitats que pateix l’edifici quan es produeixen episodis intensos de pluja a la ciutat. Es tracta d’una sèrie d’actuacions impulsades pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya amb l’objectiu de solucionar les deficiències de permeabilitat de l’equipament educatiu, entre d’altres accions.

Els treballs programats consisteixen en la col·locació d’una nova membrana d’impermeabilització en els murs perimetrals que es troben en contacte amb el terreny i també es farà la instal·lació d’un nou tub de drenatge per a pal·liar les filtracions d’aigua. A més, es preveu reemplaçar la canal de recollida d’aigües del pati de jocs de l’escola, ja que l’actual disposa d’una capacitat d’evacuació insuficient.

D’altra banda, també es portaran a terme diversos treballs relacionats amb el tancament exterior de l’escola. Concretament, se substituirà l’enreixat metàl·lic existent de malla de simple torsió per un reixat d’acer més resistent que envoltarà el perímetre superior de la coberta i els murs de tancament del pati de jocs. Els treballs finalitzaran amb la instal·lació d’unes noves finestres d’alumini per a substituir les actuals, que es troben en mal estat.

L’empresa Viella Pirineus 2006 és l’encarregada de realitzar les obres de millora de l’escola de La Valldan que tenen un cost de 99.462,24€ i un termini d’execució de dos mesos.

Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga