Inici

L’alcalde de Berga fa la seva primera visita oficial a l’Ajuntament de Manresa

Visita institucional a Manresa 2 (25-10-21)
Ampliar en una finestra emergent R. Valverde, tinenta d'alcaldia de Berga, I. Sànchez, alcalde de Berga, i M.Aloy, alcalde de Manresa
Data de publicació: 22.10.21

L’alcalde de Manresa, Marc Aloy Guàrdia, ha rebut a l’Ajuntament de Manresa l’alcalde de Berga, Ivan Sànchez Rodriguez, que feia la seva primera visita institucional al consistori manresà, i va anar acompanyat per la primera tinenta d’alcaldia i regidora de Cultura, Festes, Patum, Recursos Humans i Feminisme i LGTBI, Roser Valverde i Lojo. Sànchez és alcalde de la ciutat berguedana des del juliol passat després de substituir l’anterior alcaldessa, Montse Venturós i Villalba.

Aloy i Sànchez es van reunir dilluns per parlar de diferents temàtiques que afecten les dues ciutats de la Catalunya Central, especialment van tractar qüestions relatives a mobilitat (infraestructures ferroviàries i viàries), temes socials, culturals, seguretat i altres temes d’interès comú.

Després de signar el Llibre d’Honor de la ciutat, l’alcalde de Berga i la tinenta d’alcaldia van fer una passejada per diferents punts de la ciutat amb l’alcalde manresà per conèixer alguns dels projectes i equipaments més rellevants que estan en marxa a la capital del Bages com el Museu del Barroc, la nova seu del Govern de la Generalitat, el Mercat de Puigmercadal, l’Anònima o el projecte d’habitatge cooperatiu al Centre Històric, entre d’altres.

(*) Notícia elaborada pel Departament de Comunicació de l’Ajuntament de Manresa.Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga