Inici

Aquest dimarts Berga tornarà a jugar amb la quarta edició de la Fira del Joc i de Nadal

Cartell de la 4a edició de la Fira del joc i de Nadal
Ampliar en una finestra emergent Cartell de la 4a edició de la Fira del joc i de Nadal
Aquesta tarda, durant la roda de premsa, els i les periodistes jugant a canvi de poder fer preguntes
Ampliar en una finestra emergent Aquesta tarda, durant la roda de premsa, els i les periodistes jugant a canvi de poder fer preguntes
Data de publicació: 30.11.16
Amb l’objectiu de fomentar la diversió i l’esperit nadalenc tot portant el joc al carrer sota el lema ‘Jugues o et plantes?’, dimarts 6 de desembre torna a Berga la Fira del Joc i de Nadal, que arriba enguany a la seva quarta edició. Una jornada que s’ha presentat aquesta tarda en roda de premsa a l’Ajuntament de Berga mitjançant el nou joc de Cia de jocs l’Anònima, ‘CartiKijugui’, a través del qual els i les periodistes han pogut fer preguntes sobre la Fira mentre jugaven i en funció de les seves tirades.

Una de les novetats de la Fira d’enguany serà un espai destinat als més petits que inclourà joguines especials per infants de 0 a 5 anys amb l’objectiu de donar cobertura a una franja d’edat més àmplia, a la vegada que els més grans podran gaudir d’una major oferta de jocs gegants. En aquest sentit, tant el regidor de Promoció econòmica de l’Ajuntament de Berga, Francesc Ribera, com Òscar Garcia, de Cia de Jocs l’Anònima, destaquen que la voluntat de la Fira és innovar: “La voluntat de la Fira no és créixer sinó anar introduint novetats per tal que la consolidació d’aquesta es faci a la vegada que els i les participants segueixin tenint la sensació que és diferent però amb la mateixa essència”, sentencien.

La Fira estarà dividida en tres àrees diferenciades al llarg del passeig de la Indústria: una zona de joc, en espai de parades amb productes de Nadal i una secció de botigues especialitzades de jocs i joguines. La primera carpa, dedicada als jocs, comptarà amb 18 apartats amb activitats en funció de la tipologia del joc, entre els quals una gran selecció de jocs de taula, més de 110.

Pel que fa a les parades, es situaran en una mateixa carpa però diferenciades les dedicades a les joguines i les de Nadal. Hi haurà 11 botigues especialitzades en jocs; i una secció que comptarà amb una vintena de parades d’elements de Nadal i entitats locals.

Per animar encara més la Fira, aquest any s’incorpora un concurs fotogràfic en què els visitants podran compartir a les xarxes socials (Facebook, Twitter i Instagram) les seves fotografies amb l’etiqueta #firajocberga on la més original serà premiada. Els i les assistents també podran guanyar jocs, joguines, artesania i productes nadalencs cedits pels botiguers i expositors de la Fira omplint una butlleta amb preguntes referents a la Fira.

El cartell d’aquesta edició està protagonitzat pel dibuix d’Erola Garcia Ribera, de 10 anys, escollit entre un total de 250 dibuixos de l’alumnat de les escoles de la ciutat de Berga.

L’horari d’obertura de la IV fira del Joc i de Nadal serà de 10 del matí a 2 del migdia i de les 4 de la tarda a les 8 del vespre.

Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga