Inici

Berga celebrarà aquest cap de setmana la festa de Santa Eulàlia amb activitats diverses centrades en la cultura

Cartell Festa de Santa Eulàlia 2016
Ampliar en una finestra emergent Cartell Festa de Santa Eulàlia 2016
Data de publicació: 07.12.16
Aquest dissabte dia 10 de desembre és Santa Eulàlia, patrona de Berga, i per celebrar la festa major d’hivern de la ciutat s’han organitzat diverses activitats al llarg del cap de setmana seguint la línia de la passada edició: “Amb la voluntat de mantenir el format de l’any passat, enguany amb aquesta celebració volem seguir treballant amb les entitats que dia rere dia enriqueixen i nodreixen el teixit social de Berga i potenciar un espai d’intercanvi entre aquestes així com també donar a conèixer la seva tasca a la ciutat”, detalla la regidora de Cultura, Mònica Garcia.

El tret de sortida de la celebració serà dissabte a les 5 de la tarda a la plaça de Sant Pere, des d’on es farà una ruta guiada per diferents llocs d’interès de la ciutat relacionats amb Santa Eulàlia. Posteriorment, a les 7 del vespre, el passeig de la Indústria acollirà un concert de bandes a càrrec de l’Escola Municipal de Música de Berga i durant l’actuació es repartirà xocolata calenta entre el públic.

Els actes es reprendran diumenge 11 de desembre a les 11 del matí al passeig de la Indústria amb una trobada d’entitats i una mostra de cultura popular amb la participació de la Bauma dels Encantats, la Berguedana de Folklore Total i l’Esbart Dansaire Queralt. Seguidament, a la 1 del migdia hi haurà un vermut musical amb el Duet de piano i clarinet Pujol Marmi. La cloenda de la jornada serà a les 6 de la tarda a la plaça de Sant Joan, on es farà una audició de sardanes a càrrec de la Cobla Pirineu i amb la col•laboració de la Colla Sardanista Cim d’Estela.

Des de l’Ajuntament de Berga es convida la ciutadania a participar de l’acte i a fer créixer aquesta festivitat.

Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga