Inici

L’Ajuntament de Berga compta des de fa unes setmanes amb una desena de persones en pràctiques dins el programa de Garantia Juvenil

Data de publicació: 22.12.16
L’Escola Bressol, l’àrea d’Igualtat, de gestió administrativa, de Comunicació, de Cultura, de Tecnologies de la Informació, la Biblioteca Ramon Vinyes i Cluet i el projecte d’anella verda compten des de fa unes setmanes amb joves en pràctiques emmarcades dins els plans d’ocupació del SOC.

Es tracta d’una subvenció destinada a incentivar la contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del programa de Garantia Juvenil a Catalunya, una convocatòria del passat 14 de març i que es va fer efectiva el novembre, en la que van presentar-se 17 persones de les quals se’n van desestimar dues (una per no ser beneficiaria de Garantia Juvenil i l’altra per no acreditar la titulació exigida) i 5 van renunciar-hi. En aquest sentit, les persones en pràctiques estan duent a terme tasques pròpies de la titulació de cada perfil professional.

La contractació de les 10 persones que estan actualment en pràctiques a l’Ajuntament de Berga és en règim laboral temporal per un període de 6 mesos amb una retribució mensual de 1.111,00 euros bruts mensuals, fent una jornada complerta de 37,5 hores setmanals.

L’import subvencionat per part del Departament d’Ocupació de la Generalitat de Catalunya és de 110.000 euros, cofinançat per la iniciativa d'Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu 2014-2020 en un 91,89 %.

Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga