Inici

L’Ajuntament de Berga apropa els serveis socials a les persones grans

Data de publicació: 22.12.16
L’àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament de Berga impulsa una nova edició del programa ‘Els serveis socials més a prop’. Es tracta d’un projecte que pretén afavorir l’accés als serveis de proximitat, l’assistència personal i l’ajuda domiciliària a les persones majors de 80 anys per a què puguin viure en el seu entorn amb el major grau d’autonomia possible.

El programa es desenvolupa en col•laboració amb la Diputació de Barcelona i l’empresa Fundació Desenvolupament Comunitari i inclou la realització de visites a domicili a persones grans per tal d’informar-les sobre els recursos socials i comunitaris de què disposa el municipi, així com també per a detectar persones en situació de risc o de vulnerabilitat.

Durant els propers dies, les persones a les quals s’adreça el programa rebran la trucada o la visita d’un professional de l’empresa Fundació Desenvolupament Comunitari acreditat amb els logotips de les dues entitats col•laboradores per a concretar el dia i l’hora en què es farà la trobada. Això permetrà conèixer la situació en què es troben aquestes persones, detectar quines són les seves necessitats reals i quins serveis són necessaris per a garantir-ne la cobertura.

El programa no té cap cost per a les persones que formin part de la iniciativa. Per més informació sobre el projecte ‘Els serveis socials més a prop’ es pot consultar a l’edifici de Serveis Socials, situat al carrer Balmes, 3-5 o també a través del telèfon 93 821 53 31.

Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga