Inici

Berga condemna l’atemptat de Barcelona i se suma a la concentració d’aquest divendres a les 12h en solidaritat amb les víctimes de l’atac

Concentració atemptat Barcelona 2017
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 17.08.17
Berga se suma a la iniciativa de l’Associació Catalana de Municipis i Comarques (ACM) i la Federació de Municipis de Catalunya (FMC) de guardar cinc minuts de silenci davant del consistori per a mostrar el seu rebuig a l’atac terrorista que ha patit la ciutat de Barcelona aquest dijous 17 d’agost.

L’Ajuntament de Berga fa extensiva la convocatòria a tots els veïns i veïnes que vulguin concentrar-se a la plaça de Sant Pere per a solidaritzar-se amb les víctimes de l’atropellament massiu produït a la concorreguda zona de les Rambles de la capital catalana. L’acte previst per aquest divendres, 18 d’agost, començarà a les 12 del migdia i comptarà amb els representants de l’ens municipal.

Tanmateix, la bandera del balcó de l’Ajuntament de Berga onejarà a mitja asta durant tres dies en senyal de condol i solidaritat amb les persones afectades per aquests fets del tot menyspreables, així com per a condemnar qualsevol tipus de violència.

Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga