Inici

‘Art Major’ renova l’aspecte dels locals del carrer Major amb una proposta pictòrica plena de color de Teresa Badia Soler

Foto Moments de color Art Major agost 2017
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 22.08.17
Els locals buits del carrer Major es tenyeixen de color gràcies a la mostra expositiva ‘Art Major’ promoguda conjuntament per l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Berga i la Diputació de Barcelona. Un cop més, els aparadors presenten un aspecte renovat a través d’una nova proposta pictòrica elaborada per l’artista berguedana, Teresa Badia Soler. Es tracta de la primera exposició en solitari de l’autora, la qual, ha participat anteriorment en la mostra rotativa ‘Art Major’ a través del col·lectiu Dones d’Art del Berguedà.

En aquesta ocasió, Teresa Badia Soler presenta una selecció de quadres anomenada ‘Moments de Color’ per a plasmar “les sensacions visuals que em transmeten les fotografies d’allò que em crida l’atenció”, segons ha explicat la mateixa autora. La mostra es podrà veure fins al 12 de setembre i consta d’una sèrie de llenços que barregen textures i tècniques pictòriques diferents. Per exemple, els vianants que passegin pel centre comercial de la ciutat podran observar quadres abstractes, bodegons i paisatges. Tots ells estan fets amb una gran varietat de colors càlids i freds utilitzant pintura acrílica o oli i combinant diversos materials com el guix, entre d’altres. La col·lecció de l’artista està formada per una desena d’obres repartides pels diferents locals buits que formen part del circuit expositiu i que estan situats al carrer dels Àngels, 5 i 11; a la placeta Ciutat, 1, 7-9 i 10; i al carrer de la Ciutat, 28.

La mostra ‘Art Major’ és un projecte que pretén revitalitzar l’eix comercial del carrer Major donant vida als locals que han quedat buits. Per això, els aparadors de la zona es renoven mensualment amb diferents propostes artístiques realitzades per artistes i col·lectius berguedans. Fins al moment, la iniciativa ha acollit exposicions de pintura i fotografia, tot i que també s’han pogut veure altres elements com cadires i làmpades. Tanmateix, cal recordar que tothom qui vulgui realitzar aportacions al projecte, participant en les exposicions o convertint-se en expositors, pot posar-se en contacte amb l’Ajuntament de Berga per a formar part de les properes exposicions de la mostra.
Per a obtenir més informació sobre l’exposició ‘Moments de Color’ de Teresa Badia Soler, podeu consultar el lloc web d’’Art Major’, en aquest enllaç.

Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga