Inici

El projecte ‘A les tardes juga al carrer’ tanca l’edició d’enguany amb tres nous tallers infantils a Berga i Gironella

Programa 'A les tardes juga al carrer' setembre 2017
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 29.08.17
El programa d’activitats infantils ‘A les tardes juga al carrer’ tanca l’edició d’enguany amb tres nous tallers que es faran durant la primera setmana de setembre a Berga i Gironella. Es tracta d’una iniciativa impulsada per l’Oficina d’Inclusió Social i Rural Salut que té l’objectiu de fomentar el joc al carrer a través de propostes lúdiques i educatives adreçades als infants i joves de la comarca. Aquest any, el projecte ha allargat la seva durada i ha comptat amb la col·laboració de diverses entitats per a la realització de gairebé una vintena de tallers que s’han fet en diverses places de les dues poblacions berguedanes. Després de l’aturada del mes d’agost, el projecte reprèn la programació per a completar l’oferta d’activitats abans de l’inici del curs escolar.

D’una banda, aquest divendres es farà un taller anomenat ‘Fem l’animal’ a la plaça de la Font del Ros de Berga. El dilluns, 4 de setembre, hi haurà un taller musical al passeig de la Indústria i el dimecres, 6 de setembre, es portarà a terme l’última activitat anomenada ‘Juguem a fer l’indi’, a la plaça de Santa Eulàlia. D’altra banda, els dies 5 i 7 de setembre també es faran tallers a la plaça de l’Estació de Gironella.

Totes les activitats programades són obertes a tot tipus de públic i no és necessari inscriure’s prèviament per a participar-hi. El projecte ‘A les tardes juga al carrer’ ha comptat amb el suport de la Diputació de Barcelona i amb la col·laboració dels ajuntaments i les biblioteques de Berga i Gironella, Creu Roja Berguedà, el Casal Cívic de Berga, el Grup de Joves de Santa Eulàlia i el Club Petanca Gironella.

Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga