Inici

Afectacions de trānsit els dies, 22, 23 i 24 de setembre amb motiu de la Fira de Santa Tecla

Foto trānsit Santa Tecla 2017
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 22.09.17
Des de l’Ajuntament de Berga s’informa a la ciutadania que la celebraciķ de la Fira de Santa Tecla prevista pel cap de setmana del 23 i 24 de setembre comportarā algunes alteracions de la circulaciķ de trānsit a la zona del passeig de la Indústria. Les afectacions es produiran a la plaįa Viladomat des de les 4 de la tarda d’avui divendres, 22 de setembre, fins a la mitjanit de dilluns, dia 25 de setembre. També hi haurā alteracions a la resta del recinte firal des de dissabte fins dilluns.

El recinte firal s’ubicarā al passeig de la Indústria i ocuparā tot l’espai que hi ha entre la Plaįa Viladomat i la rotonda del CAP Berguedā. Per tant, es prohibirā l’accés i l’estacionament de vehicles en tot el tram esmentat, des de les 6 del matí de dissabte fins a les 11 de la nit de diumenge, dia 24 de setembre. Aixō també implica la impossibilitat d’accedir al passeig de la Indústria a través del carrer Lluís Millet i l’avinguda del Canal Industrial. En canvi, els cotxes sí que podran circular per la part superior del Vall fent ús de la carretera de Ribes en direcciķ a la Ronda Moreta.

D’altra banda, la realitzaciķ de la Fira de Santa Tecla també implicarā el canvi d’ubicaciķ del mercat setmanal del dissabte. En aquest cas, les parades ocuparan l’espai del passeig Vila de Casserres, des de rotonda de l’ambulatori fins a la plaįa de Gernika. Pel que fa al trānsit, aquesta via estarā tallada en sentit dret de la circulaciķ, en direcciķ a la rotonda de l’ambulatori fins al parc dels bombers, així com el carrer Mestre Pedret des del carrer Pere II fins passeig de la Indústria. A més, no es permetrā l’aparcament de vehicles durant les hores de desenvolupament del mercat, és a dir, des de les 3 del matí fins a les 4 de la tarda del dissabte.

Per últim, els vehicles que accedeixin a la ciutat per l’entrada Berga Centre, podran circular des de la plaįa de Gernika fins a l’encreuament del passeig Vila de Casserres amb el carrer Quim Serra. Aquesta via romandrā oberta durant tots els dies, inclōs el dissabte dia 23, tot i que en aquest lloc hi haurā ubicat el mercat setmanal, des de les 3 del matí fins a les 4 de la tarda. Tot i aixō, no es podrā estacionar en aquesta zona.

Finalment, cal esmentar que totes les afectacions de trānsit estaran degudament senyalitzades i també es recomana als conductors que segueixin les indicacions dels agents de mobilitat.

Documentaciķ


Ajuntament de Berga ˇ Plaįa de Sant Pere, 1 ˇ 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 ˇ Fax. 93 821 17 87 ˇ berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga