Inici

Berga adequarà la senyalització vial de l’entorn del convent de St. Francesc aquest dimarts

Foto entorn de St Francesc
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 28.11.17
L’Ajuntament de Berga iniciarà aquest dimarts els treballs de pintura vial de l’entorn del convent de Sant Francesc. Es tracta d’una actuació inclosa en el projecte de millora i d’adequació dels accessos de l’edifici i que contempla l’eliminació de barreres arquitectòniques per garantir l’accés de persones amb mobilitat reduïda. Els treballs consistiran en pintar les marques vials que indiquen la zona d’estacionament de vehicles situada al capdamunt de la Ronda de Queralt, a tocar del carrer Clavé. En aquesta cruïlla també es repintarà el pas de vianants existent entre l’accés a la plaça d’Antoni Baylina i el carrer Clavé per facilitar la mobilitat dels ciutadans que accedeixin a la zona a peu.

D’altra banda, s’ubicarà un nou pas de vianants al carrer Clavé, entre la façana de l’església de Sant Francesc i les escales de la Remunta. A més, també es preveu habilitar-hi una plaça d’estacionament per a persones amb discapacitat. Per últim, es repintarà el pas de vianants situat a l’encreuament entre el carrer Clavé i la pujada de Sant Francesc.

Les obres han estat executades per l’empresa berguedana Construccions Beravi. El projecte va ser realitzat pels Serveis Tècnics Municipals, mentre que la contractació i la direcció facultativa dels treballs l’ha portat a terme l’empresa municipal BRG Serveis, que també gestiona la Zona Blava i la neteja d’edificis municipals, entre d’altres. L’obra de millora i d’adequació de l’entorn del convent de Sant Francesc ha tingut un cost total de 60.430, 45€ i ha estat finançada íntegrament a través d’una subvenció de la Diputació de Barcelona.

Els treballs de pintura del ferm comportaran restriccions de trànsit a la zona de Sant Francesc des de les 8 del matí fins a les 6 de la tarda.

Documentació


Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga