Inici

Una seixantena de persones participen al taller de cuina saludable de l’Escola de Mares i Pares realitzat a l’Escola de Sant Joan

Taller 'Tothom a la cuina' febrer 2018
Ampliar en una finestra emergent Taller 'Tothom a la cuina!' realitzat a l'Escola de Sant Joan
Data de publicació: 20.02.18
L’Escola de Mares i Pares continua la seva programació d’activitats en família durant el mes de febrer a través de propostes que pretenen fomentar l’aprenentatge i la reflexió sobre la tasca educadora de les famílies. Es tracta d’un projecte impulsat per l’àrea d’Educació de l’Ajuntament de Berga i les associacions de mares i pares dels centres educatius de Berga que es porta a terme durant el curs lectiu en diversos espais de la ciutat.

El passat dissabte, 17 de febrer, l’Escola de Sant Joan va acollir un taller d’alimentació saludable titulat ‘Tothom a la cuina!’. L’activitat va comptar amb la participació d’una seixantena de persones, la majoria de les quals eren infants de les escoles de primària. Durant la sessió, els assistents van aprendre a desenvolupar les seves habilitats a la cuina preparant diverses receptes elaborades amb productes naturals i saludables. Per exemple, els participants van preparar tot tipus de receptes de pasta fresca i sense gluten, cremes de poma, ceba i gingebre amb curri, patés vegetals d’alvocat i magdalenes o muffins de pastanaga.

Els organitzadors han valorat positivament l’acollida del taller i, per això, es preveu repetir l’experiència en properes edicions de la iniciativa.

Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga