Inici

El Cicle Gaudí porta a Berga la versió cinematogràfica de ‘La pell freda’, la novel·la fantàstica d’Albert Sánchez Piñol

Cartell 'La pell freda' Cicle Gaudí Març de 2018
Ampliar en una finestra emergent Cartell de la pel·lícula 'La pell freda' dirigida per Xavier Gens
Data de publicació: 14.03.18
La pell freda, l’adaptació cinematogràfica del fenomen literari mundial d’Albert Sánchez Piñol tancarà el primer trimestre de projeccions del Cicle Gaudí de cinema. La pel·lícula dirigida pel cineasta francès, Xavier Gens, es podrà veure a Berga el proper dijous, 15 de març, al Teatre Patronat. En aquesta ocasió, la sala berguedana oferirà la versió doblada en llengua catalana del film. La pell freda és una pel·lícula que pertany al gènere fantàstic i que combina elements propis de la literatura d’aventures i de terror. Per això, no es recomana el visionat del film als espectadors i espectadores menors de 12 anys. La sessió començarà a 2/4 de 9 del vespre i el preu de l’entrada serà de 4,5€, tot i que hi haurà descomptes pels titulars del Carnet Jove (3€), pels socis del Club Vanguardia (2x1) i pels socis de 9,5mm Grup Internacional Cinematogràfic.

La pel·lícula relata la història de dos militars destinats a una illa perduda enmig de l’oceà que dia rere dia s’han de defensar del setge d’unes estranyes criatures marines. Sotmesos a la màxima tensió i sense poder entendre les raons dels atacs, els protagonistes s’hauran de replantejar com enfrontar-se a allò que els resulta desconegut. El film estrenat l’octubre passat està protagonitzat per David Oakes, Ray Stevenson i Aura Garrido.

El Cicle Gaudí és un circuit de cinema estable impulsat per l’Acadèmia del Cinema Català que disposa del suport de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Berga i 9,5mm Grup Internacional Cinematogràfic. La iniciativa compta amb l’adhesió d’una trentena de municipis de les quatre províncies catalanes per promoure la projecció de films de producció catalana a les sales d’arreu del país.

Properament es donaran a conèixer els tres nous títols cinematogràfics que formaran part de la programació del segon trimestre de l’any a través del web oficial del projecte www.ciclegaudi.cat.

Documentació


Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga