Inici

L’Ajuntament de Berga i el Consell Comarcal del Berguedà mostren el seu condol per la mort de Manela Quesada Soto i decreten tres dies de dol a la ciutat

Comunicat de condol AjBerga Consell Comarcal (18-03-18)
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 18.03.18
L’Ajuntament de Berga i el Consell Comarcal del Berguedà volen expressar la seva consternació per la mort de Manela Quesada Soto produïda aquest dissabte, 17 de març, a la ciutat de Berga arran d’uns tràgics fets que estan sent investigats pels cossos policials corresponents.

Les dues institucions lamenten profundament la mort de la veïna berguedana i volen mostrar el seu condol a la família i amics en aquests moments tan difícils, posant-se a la seva disposició per a tot allò que pugui ser necessari.

La Manela Quesada Soto ha estat una persona estretament vinculada al teixit associatiu berguedà a través de la seva dedicació i important tasca al capdavant d’entitats de caire social com ASFAM Berga i Grup Horitzó, de les quals n’ha estat la presidenta i la directora, respectivament. Quesada també ha estat vinculada al comerç local després d’haver regentat una parada d’alimentació al Mercat Municipal de Berga durant molts anys.

L’Ajuntament de Berga i el Consell Comarcal del Berguedà han decretat tres dies de dol oficial, des de diumenge fins dimarts, que comportarà la suspensió dels actes institucionals de caràcter festiu, així com la col·locació d’un crespó negre a les banderes que onejaran a mitja asta en senyal de dol i de respecte.

L’Ajuntament de Berga i el Consell Comarcal del Berguedà també realitzaran una aturada institucional d’un minut de silenci en record de Manela Quedasa Soto. L’acte es farà aquest dilluns, 19 de març, a la 1 del migdia davant de les seus dels dos organismes. La convocatòria es fa extensiva a totes les persones que vulguin expressar el seu condol per a fer-ho davant dels edificis dels seus llocs de treball.

La família demana respecte davant d’aquesta situació i de la seva decisió de no fer declaracions davant dels mitjans de comunicació. Per últim, es demana que no es facin especulacions respecte el cas.

Documentació


Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga