Inici

Berga rebrà la visita de l’Oficina Mòbil del Consumidor el 12 d’abril per atendre les consultes dels usuaris berguedans sobre comerç i consum

Cartell Oficina Mòbil Consumidor Abril 2018
Ampliar en una finestra emergent Cartell Oficina Mòbil del Consumidor corresponent a l'abril de 2018
Data de publicació: 10.04.18
L’Oficina Mòbil d’Informació al Consumidor s’instal·larà a Berga el dijous, 12 d’abril, per respondre les demandes d’informació de la ciutadania sobre temes relacionats amb el consum i el comerç. L’objectiu d’aquest servei és el de defensar i garantir els drets dels consumidors en matèries tan diverses com la compra i el lloguer d’habitatge, els serveis bancaris, els serveis d’assegurances, els serveis postvenda, els serveis de telefonia mòbil i d’Internet, l’etiquetatge i les garanties dels productes, els viatges, etc.

L’Oficina Mòbil del Consumidor s’ubicarà a la plaça Viladomat, de 2/4 d’11 a 2/4 de 12 del matí i comptarà amb tècnics de la Diputació de Barcelona que s’encarregaran d’atendre la ciutadania de forma individualitzada i gratuïta. Així, els ciutadans podran resoldre els seus dubtes sobre qüestions vinculades amb l’àmbit del consum.

La Diputació de Barcelona és l’organisme encarregat d’oferir aquest servei als ajuntaments que no disposen de serveis municipals de consum de manera periòdica durant tot l’any. Les pròximes visites programades es donaran a conèixer properament.


Documentació


Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga