Inici

Obertes les inscripcions per a les colònies musicals d’estiu que organitza l’Escola de Música de Berga a Sant Llorenç de Morunys

Cartell Colònies Musicals 2018 EMMB
Ampliar en una finestra emergent Imatge del cartell informatiu de les colònies musicals de l'EMMBerga de 2018
Data de publicació: 17.04.18
L’Escola Municipal de Música de Berga ha obert el període d’inscripció per participar en les colònies musicals d’estiu que es portaran a terme a l’alberg Torre de Baró de Sant Llorenç de Morunys, del 2 al 7 de juliol de 2018. Es tracta d’una iniciativa que pretén incentivar la pràctica instrumental en un entorn natural per millorar l’aprenentatge musical i promoure el creixement personal dels infants i joves. L’activitat finalitzarà amb un concert de cloenda en què es mostrarà el treball realitzat durant els sis dies de convivència dels participants.

Les colònies s’adrecen principalment a alumnes a partir de 5è de primària de les escoles de música de Berga, Puigcerdà i la Seu d’Urgell. Tot i això, també hi podran participar nois i noies que no fornim part d’aquests centres, però que acreditin tenir una formació musical prèvia.

Les places per formar part de les colònies musicals són limitades i, per això, caldrà inscriure’s prèviament presentant la sol·licitud al servei de secretaria de l’Escola Municipal de Música de Berga, situat a l’equipament de la plaça d’Antoni Baylina, abans del 20 de juny. La inscripció es completarà després d’haver efectuat el pagament de 220€ corresponents al preu total de les colònies. El pagament es podrà fer per transferència bancària o ingressant l’import al compte de l’AMPA de l’escola a través del caixer automàtic del Banc Sabadell. El termini establert per fer-ho serà del 20 de maig al 20 de juny.

El dimecres, 20 de juny, a 2/4 de 9 del vespre hi haurà una sessió informativa a l’Escola de Música de Berga per conèixer diversos aspectes sobre l'organització i el desenvolupament de les colònies. En aquesta reunió també es requerirà als participants el lliurament d’una fotocòpia del DNI i de la targeta sanitària.

Per a més informació sobre les colònies musicals, podeu posar-vos en contacte amb l’Escola Municipal de Música de Berga a través de l’adreça de correu electrònic emmbcoloniesmusicals@gmail.com.

Documentació


Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga