Inici

La 9a Fira d'Entitats Socials i de Cooperaciˇ se celebra amb Ŕxit i dedica un record a Manela Quesada

Foto 9a Fira d'Entitats Socials i de Cooperaciˇ 2018
Ampliar en una finestra emergent 9a Fira d'Entitats Socials i de Cooperaciˇ de Berga i del BerguedÓ
Data de publicació: 14.05.18
Aquest dissabte es va celebrar a Berga la 9a ediciˇ de la Fira dĺEntitats Socials i de Cooperaciˇ del BerguedÓ. La mostra organitzada per lĺAjuntament de Berga i el Consell Comarcal del BerguedÓ es va realitzar al passeig de la Ind˙stria. A la fira, hi van participar 12 entitats: CÓritas, Creu Roja, Mans Unides, Associaciˇn Equinoterapia Espa˝ola, ANC Berga, Ginkgo, Voluntariat per la llengua, AFABSS, Associaciˇ Pro disminu´ts PsÝquics del BerguedÓ, AFTRAC, ASFAMi i Grup Horitzˇ del BerguedÓ.

Les entitats participants han valorat positivament la fira ja que Ús una bona eina per fer d'aparador de les activitats i els serveis que ofereixen, per˛ tambÚ per teixir xarxa entre les pr˛pies entitats. A la mostra d'enguany, es va retre homenatge a Manela Quesada. El Grup Horitzˇ del BerguedÓ va fer unes xapes amb una emoticona somrient i amb les paraules 'Per a tu, Manela'.

Durant la jornada es van realitzar altres activitats com la sessiˇ de rehabilitaciˇ del coixÝ del cor, els tallers de fruita de Ginkgo, el taller de pintura de figuretes de La Patum del Grup Horitzˇ, l'animaciˇ dels pallassos Sol solet de la Farsa i el fi de festa va anar a cÓrrec de DJ Omar. L'Omar Ús un noi siriÓ que va arribar a Berga a travÚs del Centre de Protecciˇ Internacional per a persones demandants d'asil i estÓ molt arrelat a la capital berguedana

La Fira d'Entitats Socials i de Cooperaciˇ forma part de la Primavera Social, de manera que les activitats continuen amb la xerrada 'La primavera i el cicle biol˛gic dels arbres' de Joan Guitart el dimecres, 16 de maig, a les 6 de la tarda, a l'Hotel d'Entitats (antic Centre CÝvic).

Ajuntament de Berga Ě Plaša de Sant Pere, 1 Ě 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 Ě Fax. 93 821 17 87 Ě berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga