Inici

Horari dels serveis i equipaments municipals durant les festes nadalenques de 2018/2019

Calendari de festes de l'Ajuntament de Berga
Ampliar en una finestra emergent Calendari de festes de l'Ajuntament de Berga
Data de publicació: 20.12.18
Els horaris d’alguns dels equipaments municipals es veuran alterats amb motiu del període de celebració de les festes nadalenques. D’una banda, l’Ajuntament de Berga romandrà tancat els dies 24 i el 31 de desembre. Els veïns i veïnes que hagin de realitzar qualsevol tipus de tràmit durant aquest dies, podran fer-ho a través dels canals alternatius següents:

• Telemàticament, a la pàgina web del consistori (www.ajberga.cat) i a la seu electrònica municipal (https://www.seu-e.cat/web/berga/). Aquests serveis estaran actius les 24 hores del dia.

• Presencialment, al registre auxiliar de la Policia Local situat a la plaça Doctor Saló i que romandrà obert de 9 del matí a 2 del migdia.

La resta de dies, l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament estarà oberta en el seu horari habitual: de dilluns a divendres de 9 del matí a 2 del migdia i els dilluns, de 5 a 7 de la tarda.

La Biblioteca Ramon Vinyes i Cluet també realitzarà un horari especial durant el període nadalenc. L’espai estarà tancat el 24 i el 31 de desembre. La resta de dies, l’equipament obrirà els dilluns, els dimarts i els dijous, de 2/4 de 4 a 8 de la tarda. Els dimecres i els divendres l’edifici obrirà al públic de 10 del matí a 2/4 de 2 del migdia i de 2/4 de 4 a 8 de la tarda. Els dissabtes també hi haurà servei, de 2/4 de 10 del matí a 2/4 de 2 del migdia.

L’Arxiu Comarcal del Berguedà estarà tancat des del 24 de desembre fins a l’1 de gener i reprendrà el servei el 2 de gener en el seu horari habitual. L’Arxiu obre els dilluns, de 9 del matí a 3 de la tarda; els dimarts, els dimecres i els divendres, de 9 del matí a 2 del migdia i de 2/4 de 4 a 6 de la tarda i els dijous, de 9 del matí a 5 de la tarda.

Finalment, l’Oficina de Turisme de Berga tancarà només els dies festius. La resta de dies es mantindrà l’horari habitual d’obertura: de dilluns a dissabte de 10 del matí a 2 del migdia, els diumenges i festius, d’11 del matí a 2 del migdia. A més, també s’obre els divendres, els dissabtes i els diumenges, de 5 a 8 de la tarda.

Documentació


Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga