Inici

Berga acull el Concert de Setmana Santa ofert pels Cors del Conservatori de Música dels Pirineus

Cartell Concert de Setmana Santa
Ampliar en una finestra emergent Cartell Concert de Setmana Santa
Data de publicació: 09.04.19
Aquest dissabte 13 d’abril, a les set de la tarda, a l’església de Sant Pere de Berga. Entrades a la venda a entrapolis.com.

Aquest pròxim dissabte, 13 d’abril, els cors del Conservatori de Música dels Pirineus i les escoles municipals de música de Berga, la Seu d’Urgell i Puigcerdà oferiran el concert de Setmana Santa, que forma part del projecte coral d’aquest curs 2018-2019. L’actuació tindrà lloc a l’església de Sant Pere de Berga, a les set de la tarda.

Després d’un treball de les obres, d’assajos conjunts en les diferents seus i d’una estada de cap de setmana de treball intens a la Molina, el concert serà la culminació de tota aquesta tasca portada a terme per setanta alumnes dels quatre centres.

El concert constarà de dues parts:

• Un repertori format per cançons originals i arranjades d’autors catalans com Bernat Vivancos i Albert Guinovart i música popular d’arreu del món, de cinema i pop-rock, interpretat pel cor de veus blanques i acompanyat al piano per la pianista Elisenda Martí.

• Repertori variat en el que la nit és el tema principal, format per obres de Mozart, Beethoven, Brahms, Atahualpa Yupanqui (pseudònim d'Héctor Roberto Chavero) o Jeff Bhasker, Nate Ruess, Andrew Dost i Jack Antonoff i interpretat pel cor de veus mixtes, acompanyats per un trio de clarinets, percussió i al piano per la Montse Gabarrós.

En aquest projecte hi participen una setantena de nois i noies, alumnat del conservatori i les escoles municipals de música i està dirigit per Carme Baulenas, Sonia Lanau i Xavier Llobet . Aquesta és una gran oportunitat per als alumnes, ja que poden formar part d’una gran formació coral i abordar obres de més envergadura.

El concert forma part del Cicle de música per a la ciutat que organitza cada any l’Escola Municipal de música de Berga.

Venda d’entrades

Es poden adquirir les entrades per la web entrapolis.com per un preu de 5.20€. Els alumnes del conservatori i les respectives escoles de música tenen entrada gratuïta.

Documentació


Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga