Inici

L’Ajuntament de Berga apelˇla a la conscičncia colˇlectiva i la colˇlaboraciķ de la ciutadania per fer front al coronavirus

Data de publicació: 20.03.20

L’alcaldessa de Berga, Montse Venturķs, ha emčs un missatge adreįat als veīns i veīnes de la ciutat per prendre conscičncia colˇlectiva de la situaciķ d’emergčncia sanitāria en la que ens trobem i per reiterar la importāncia de complir les mesures preventives establertes per les autoritats sanitāries i governamentals per aturar la pandčmia i reduir el període de confinament.

Venturķs s’ha dirigit, especialment, a les persones grans i les persones vulnerables per recordar-los que cal reduir la mobilitat i realitzar aquells desplaįaments que siguin estrictament imprescindibles. En aquest sentit, ha recordat que l’ārea de Serveis Socials de l’Ajuntament de Berga estā a disposiciķ d’aquelles persones que ho puguin necessitar i també ha esmentat la xarxa de voluntaris i voluntāries que s’ha posat en marxa al Berguedā. Es tracta d’una iniciativa solidāria sorgida de la societat civil per realitzar aquelles tasques que no poden fer les persones en risc a causa del confinament.

L’alcaldessa també ha mostrat el seu agraīment a la tasca que estā desenvolupant el personal sanitari, els serveis d’emergčncia i els cossos de seguretat, els treballadors i treballadores del servei de recollida de residus, el personal dels comerįos encarregats de garantir el subministrament de productes de primera necessitat a la poblaciķ i els mitjans de comunicaciķ.

Per últim, Venturķs, ha comentat que el consistori estā treballant per establir un paquet de mesures per fer front a la situaciķ actual que es concretarā properament.Berga, 20 de marį de 2020 – Hora: 15:00 h


Documentaciķ


Ajuntament de Berga ˇ Plaįa de Sant Pere, 1 ˇ 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 ˇ Fax. 93 821 17 87 ˇ berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga