Inici

Una vintena de joves decideixen l’ús que volen donar a l’Espai Jove de Berga a través de la jornada participativa ‘M’OBRES?’

Dinàmica de grup realitzada durant la jornada 'M'OBRES?' a l'Espai Jove de Berga
Ampliar en una finestra emergent Dinàmica de grup realitzada durant la jornada 'M'OBRES?' a l'Espai Jove de Berga
Data de publicació: 04.01.19
El passat 23 de desembre, l’Espai Jove de Berga va obrir les seves portes al públic per primera vegada per acollir una jornada titulada ‘M’OBRES?’. L’esdeveniment organitzat per les àrees de Joventut i Participació Popular de l’Ajuntament de Berga amb el suport de la Diputació de Barcelona va comptar amb la participació d’una vintena de joves. Els nois i noies van realitzar diverses propostes sobre l'ús de les sales, el mobiliari, la decoració i la temàtica del nom dels espais de l'equipament juvenil. La tarda va començar amb una visita a les instal·lacions de l'equipament i després es van fer diverses dinàmiques de grup per proposar idees sobre els usos del local. La jornada es va completar amb un tast d’hamburgueses i un espectacle d’improvisació teatral, a càrrec de Planeta Impro.

Properes accions previstes

El proper pas serà iniciar l’elaboració del reglament d’ús de l’equipament, tenint en compte les propostes realitzades durant la sessió participativa. Tanmateix, es preveu programar activitats simultànies a les diferents sales de l’Espai Jove. Pel que fa a la nomenclatura del local, s’instal·larà una bústia en els diversos esdeveniments organitzats pel consistori per a què la ciutadania pugui efectuar les seves propostes fins al mes de maig.

Consulta les conclusions sobre la jornada ‘M’OBRES?’ en aquest enllaç.

Documentació


Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga