Inici

El Consell d’Infants es reconstitueix per seguir treballant per a la ciutat, ara amb la mirada posada en un festival cultural

El nou Consell d'Infants, a la sala de Plens de l'Ajuntament de Berga
Ampliar en una finestra emergent El nou Consell d'Infants, a la sala de Plens de l'Ajuntament de Berga
Data de publicació: 26.11.14
Després de l’èxit de la feina feta el curs passat per part dels i les representants del Consell d’Infants i de les escoles de Berga en general, que van aconseguir tirar endavant el projecte d’un skatepark, és moment perquè nous consellers agafin el relleu i iniciïn un nou curs de Consell d’Infants. Així ho han fet aquesta setmana a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Berga els i les noves alumnes de 5è i 6è de primària, que es van reunir amb l’Alcalde de Berga, Juli Gendrau; la regidora d’Educació, Sílvia Salvador; i amb la tècnica d’Educació de l’Ajuntament de Berga per tal de donar el tret de sortida al nou Consell amb moltes ganes de treballar i fer coses per a la ciutat.

El Consell d’infants, format per alumnat de 5è i 6è de totes les escoles de la ciutat, té com a objectiu crear i aportar idees de coses que falten o que caldria millorar de la ciutat. De cara a aquest curs, la proposta feta versa sobre el treball i l’aprofundiment en el consum cultural dels i les joves. Amb aquesta voluntat, es pretén crear un festival que inclogui diferents propostes (circ, teatre, música, dansa...) adreçat als joves i famílies de la ciutat.
La feina que caldrà fer des del consell d’infants, doncs, serà la gestió del pressupost, la publicitat, la cerca de propostes de programació, establir el contacte les companyies i els espais a on es poden portar a terme, la gestió de venta d’entrades...

Per tant, totes les escoles tenen molta feina per fer si volen aconseguir al final d’aquest curs poder oferir a la ciutat el seu projecte.
Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga