Inici

El Consell d’Infants de Berga presenta el cartell del festival cultural que ha preparat durant el curs

Aquest matí, membres del Consell d'Infants exposant la proposta de cartell
Ampliar en una finestra emergent Aquest matí, membres del Consell d'Infants exposant la proposta de cartell
Cartell Temps per distreure't
Ampliar en una finestra emergent Cartell Temps per distreure't
Data de publicació: 27.04.15
Tal com es va donar a conèixer fa uns mesos, el Consell d’Infants de Berga, format per alumnat de 5è i 6è de totes les escoles de la ciutat, ha apostat enguany per dur a terme un festival cultural a la ciutat. A mesura que ha avançat el curs, l’alumnat ha anat donant forma al projecte i avui ha presentat el cartell del festival, que comptarà amb espectacles de màgia i teatre.

Així, sota el nom ‘Temps per distreure’t’, l’alumnat ha lligat tres activitats durant el mes de maig que començaran el dissabte 16 a les 11 del matí amb un espectacle de màgia gratuït a la Plaça de Sant Pere. Seguint amb aquesta temàtica, el dissabte següent, 23 de maig, es podrà veure al preu de 15€ l’espectacle del Mag Lari al Teatre Municipal de Berga; i el diumenge 24 serà el torn per al teatre a mans de l’Endrapasomnis, al Teatre Patronat de Berga. Pel que fa a aquest últim espectacle, el preu de l’entrada serà de 8€ pels nens i nenes i de 6€ pels adults. Les entrades per veure el Mag Lari es podran comprar per www.tincticket.com i per la resta d’espectacles també es podran fer els encàrrecs a l’Oficina de Turisme de l’Ajuntament de Berga.

Més endavant, l’alumnat difondrà el cartell definitiu així com altres aspectes del festival, i és que el Consell d’Infants s’ha organitzat de manera que cada escola s’encarrega d’una tasca diferent: una ha fet els contactes amb les diferents companyies, una altra s’encarregarà del tema dels cartells, de les entrades, de la difusió, etc.


Documentació


Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga