Inici

Berga constitueix el Consell d’Infants 2017-2018 format per una trentena d’alumnes de les escoles de primària de la ciutat

Foto Consell Infants desembre 17
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 15.12.17
Ahir es va constituir el Consell d’Infants d’enguany, l’òrgan sectorial de participació format per una trentena d’alumnes de 5è i 6è dels centres d’educació primària de Berga. L’acte es va realitzar a la sala de sessions de l’Ajuntament de Berga i va comptar amb la presència del regidor d’Educació, Eloi Escútia, qui va donar la benvinguda als nous membres del consell. Aquest òrgan de participació té l’objectiu de promoure la implicació dels nens i nenes a l’hora de fer propostes i suggeriments que puguin incidir en la millora del funcionament de la ciutat.

Els joves consellers i conselleres escollits prèviament pels seus companys i companyes de classe seran els encarregats de representar-los en aquest òrgan durant el curs 2017-2018. Es tracta d’infants d’entre 10 i 12 anys que recolliran i traslladaran la informació de les línies de treball de cada curs a l’Ajuntament de Berga.

Algunes de les propostes que van sorgir durant la trobada d’aquest dijous van ser: la posada en marxa d’una campanya per a la recollida d’excrements de gos, la millora del mobiliari urbà malmès per desús o per mal ús de la ciutadania, l’ampliació i implementació dels carrils destinats a la circulació de bicicletes i un projecte per a l’embelliment de l’espai urbà amb elements florals.

Properament, les iniciatives seran valorades per l’alumnat dels centres escolars, es decidiran els projectes prioritaris i es determinarà el repartiment de tasques dels diferents grups de treball. Al llarg del curs es realitzaran noves trobades del Consell d’Infants per realitzar el seguiment i la materialització dels projectes escollits.

Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga