Inici

Berga reprèn les projeccions del Cicle Gaudí de cinema a partir del 18 de gener amb ‘Tierra firme’ de Carlos Marqués-Marcet

Cartell 'Tierra firme' Cicle Gaudí gener de 2018
Ampliar en una finestra emergent Cartell de la pel·lícula 'Tierra firme' de Carlos Marqués-Marcet
Data de publicació: 08.01.18
El primer trimestre de l’any és un dels més importants per al cinema ja que durant aquests mesos s’entregaran els premis més destacats de la cinematografia per reconèixer les millors produccions que s’han realitzat durant el 2017. A casa nostra, la festa del cinema arribarà el 28 de gener amb la celebració dels Premis Gaudí, els guardons que atorga l’Acadèmia del Cinema Català, que també s’encarrega d’acostar-nos algunes de les millors propostes del setè art a través del Cicle Gaudí. Precisament, Berga és una de les localitats que forma part del circuit estable de cinema català i acollirà les tres properes projeccions mensuals que s’han programat pels mesos de gener, febrer i març. Com és habitual, les projeccions es realitzaran el tercer dijous de cada mes al Teatre Patronat de Berga, a 2/4 de 9 del vespre. El preu de l’entrada general serà de 4,5€, però es mantindran els descomptes habituals pels socis de l’entitat 9,5mm Grup Internacional Cinematogràfic, pels titulars del carnet Jove (3€) i pels socis del Club Vanguardia (2x1).

La primera proposta que es podrà veure a la sala berguedana serà ‘Tierra firme’ de Carlos Marqués-Marcet. La cinta narra la història de dues dones, l’Eva i la Kat, i del millor amic d’una d’elles, el Roger. Les dues dones són parella i viuen en un vaixell als canals de Londres. L’Eva es planteja ser mare, però la Kat no comparteix aquest sentiment i això fa que es replantegin la relació. En aquest moment arriba el Roger i a partir d’aquí sorgeix una pregunta: “És possible viure l’amor, la família i la vida de maneres tan diferents i, tot i així, continuar units?”. El film protagonitzat per Oona Chaplin, Natalia Tena, David Verdaguer i Geraldine Chaplin es podrà veure al Teatre Patronat el dijous, 18 de gener. La pel·lícula es projectarà en versió original en anglès i castellà amb subtítols en català.

La pròxima cita del Cicle Gaudí serà el 15 de febrer amb la projecció de la comèdia musical ‘La llamada’ de Javier Calvo i Javier Ambrossi, mentre que el 15 de març arribarà ‘La pell freda’ dirigida per Xavier Gens i basada en la novel·la d’Albert Sánchez Piñol.

El Cicle Gaudí de Cinema és un projecte impulsat per l’Acadèmia del Cinema Català i compta amb la col·laboració de l’entitat local 9,5mm Grup Internacional Cinematogràfic i de l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Berga.

Podeu consultar la programació del Cicle Gaudí a través del web oficial del Cicle Gaudí en aquest enllaç.Documentació


Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga