Inici

L’Ajuntament de Berga organitza una Jornada d’entitats per fomentar el treball en xarxa

‘Jornada d’entitats ‘Enfila’t’. Innova i crea xarxa’
Ampliar en una finestra emergent ‘Jornada d’entitats ‘Enfila’t’. Innova i crea xarxa’
Data de publicació: 06.03.14
Sota el lema ‘Enfila’t’ i amb l’objectiu de facilitar el contacte entre les entitats i associacions de Berga i contribuir al fet que aquestes puguin conèixer la tasca que duen a terme cadascuna d’elles, l’Ajuntament de Berga organitza la ‘Jornada d’entitats ‘Enfila’t’. Innova i crea xarxa’. La trobada es farà el dissabte 15 de març a les 9 del matí a l'Hotel d'Entitats (antic Centre Cívic, al carrer Mestre Pedret) i es dividirà en diferents parts amb la finalitat que la jornada serveixi perquè les entitats i les associacions trobin noves oportunitats, impulsin sinergies i encetin noves col•laboracions amb altres entitats del territori. De fet, d’aquí ve el nom de la jornada, ‘Enfila’t’, que respon a la voluntat d’enfilar i teixir xarxa entre les diferents entitats i associacions i també que aquestes s’enfilin al carro de treballar plegades.

Amb aquest objectiu, doncs, per començar es farà una dinàmica d’intercanvi entre entitats i després d’un breu descans, es presentaran noves formes de finançament de projectes. Aquesta part anirà a càrrec dels responsables del projecte Verkami, plataforma de micromecenatge ubicada a Catalunya i que cada dia és més utilitzada per diferents col•lectius a l’hora d’impulsar projectes.

Finalment s’aprofitarà la sessió per presentar el nou espai de les entitats a la pàgina web de l’Ajuntament de Berga i es farà una visita guiada a l'Hotel d'Entitats de Berga per tal que els i les assistents puguin conèixer els espais dels quals podran disposar les entitats i associacions tan bon punt es posi en funcionament l’Hotel d’Entitats.

Des de l’Ajuntament de Berga s’aprofita per informar que si hi ha entitats i associacions que puguin estar interessades a participar a la Jornada i que encara no s’hagin inscrit, poden fer-ho a través del formulari que podran trobar a la recepció de l’Ajuntament de Berga o bé prement aquí. El termini d’inscripció finalitzarà el dimecres 12 de març.

Documentació


Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga