Inici

Servei de catalā

Servei de catalā

Programa Voluntariat per la llengua
Ampliar en una finestra emergent Programa Voluntariat per la llengua
parlacat
Ampliar en una finestra emergent Parla.cat és un espai virtual d’aprenentatge de la llengua catalana. El curs es pot fer seguint la m
Taller de llengua 2009
Ampliar en una finestra emergent Taller de llengua 2009
Descripciķ:
El servei de catalā estā format per l'ārea d'immigraciķ i el Consorci per a la Normalitzaciķ Lingüística. L'ārea d'immigraciķ ofereix classes de nivell bāsic, mentre que el Consorci per a la Normalitzaciķ Lingüística ofereix tots els nivells de llengua catalana, així com servei d'assessorament lingüístic.

Durant l’any es fan xerrades i campanyes sobre l’ús i la vitalitat de la llengua catalana per tal de sensibilitzar la poblaciķ en general. Al mateix temps, també es porta a terme el programa 'Voluntariat per la llengua', el qual té per objectiu facilitar a totes les persones que tenen coneixements bāsics de catalā i es volen llanįar a parlar-lo que el puguin practicar en un context real i relaxat. Aquest programa promou el voluntariat lingüístic, de manera que persones que parlen habitualment catalā destinen una part del seu temps a conversar amb persones interessades a agafar fluīdesa, perdre la vergonya i poder-lo parlar d’una manera natural.

Durant el mes de juliol es porten a terme els anomenats Taller de llengua. Sķn classes de catalā per als infants i joves d'incorporaciķ tardana als centres educatius i que necessiten un reforį en llengua catalana.


El servei de catalā de l'Ajuntament de Berga treballa de manera coordinada amb diferents entitats de la ciutat per tal de promocionar el coneixement i l'ús social de la llengua catalana.


Departament:
L'horari d'atenciķ al públic és divendres de 12.00 a 13.00 h.
Per a informaciķ relativa al Consorci per a la Normalitzaciķ Lingüística podeu consultar el web www.cpnl.cat

Ajuntament de Berga ˇ Plaįa de Sant Pere, 1 ˇ 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 ˇ Fax. 93 821 17 87 ˇ berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga