Inici

Teatre: 'Josafat' – Cia. Passabarret

Teatre: 'Josafat - Cia. Passabarret'
Ampliar en una finestra emergent
Les arts escèniques també formaran part de la programació del Teatre Municipal de Berga aquesta tardor-hivern. La Cia. Passabarret serà la primera en trepitjar l’escenari del teatre amb ‘Josafat’, una adaptació en clau de circ de la novel·la homònima de Prudenci Bertrana en què l’autor deconstrueix la passió, la por, les contradiccions, les obsessions, els contrastos i la tragèdia d'aquest desconegut Geperut de Notre Dame, donant com a resultat un relat breu, naïf i obert a tot el públic i adreçat especialment, al públic familiar.

L'obra representa com la fascinant trobada entre en Josafat i la Fineta els converteix, sense saber-ho, en els protagonistes accidentals d'un joc entre 'bella i bèstia'. Equilibris entre dos antagonistes, simbòlics i reals, sobre un quadrant, penjats d'una corda o ballant damunt d'una perxa. Jocs amb ganivets, teles i la follia de la roda cyr.

Data: dissabte, 9 de novembre
Hora: 18:00h
Preu: 12€ (entrada general) i 5€ (menors de 18 anys)
Organitza: Ajuntament de Berga

Durada: 60 minuts aprox.
Idioma: Català i Castellà
Públic: tots els públics, recomanada a partir de 6 anys.

Fitxa artística:

Obra basada en la novel·la original de Prudenci Bertrana.
Adaptació i direcció: Adrián Schvarzstein
Música: Original Guillermo Cides
Intèrprets: Oriol Llop, María Cavagnero, Guillermo Cides
Producció: La Circoteca

Entrades:

Les entrades per a tots els espectacles es podran adquirir a la taquilla una hora abans de l’inici de les representacions. En el cas de les ‘Píndoles de microteatre’, l’Ajuntament de Berga serà el punt de trobada i venda de les entrades. Tanmateix, els tiquets per a les representacions de ‘Josafat’ i ‘Barbes de balena’ també es podran comprar anticipadament al portal web www.tincticket.com i les entrades per ‘Queralt! Un petit musical’ estaran disponibles al web www.entrapolis.com.

Consulta la programació completa en aquest enllaç.


Data:
Lloc:
Teatre Municipal de Berga (Ronda de Queralt, 15)

Documentació


Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga