Inici

Teatre: 'Batec' i curtmetratge: 'La casa dels elefants' - Jove Companyia La Closca

Cartell de l'obra 'Batec'
Ampliar en una finestra emergent
Cartell del curtmetratge: 'La casa dels elefants'
Ampliar en una finestra emergent
El diumenge, 17 de novembre, hi haurà una doble proposta de teatre i cinema a càrrec de la Jove companyia de La Closca sota la direcció d’Ariadna Fígols i Ivan Otaola. La primera és un espectacle d’homenatge a Aida Simon titulat ‘Batec’. El muntatge està protagonitzat per un grup de joves que dibuixen un somni compartit per explicar què és formar part d’una companyia teatral, a través de la seva experiència. Els joves parlaran dels lligams i l’amistat, l’autosuperació i la frustració, d’avançar i retrocedir, de caure i aixecar-se, d’estimar-se... Un cop finalitzada l’obra es projectarà el curtmetratge ‘La casa dels elefants’ protagonitzat per vuit joves que resten tancats i controlats en una casa aïllada de la qual no poden sortir-ne. Es troben a la casa per un motiu especial, però la follia pròpia de la seva edat genera que aquesta casa sigui un autèntic bullici. L’entrada inclou l’accés al teatre per gaudir de les dues propostes i tindrà un cost de 10€. El 50% de la recaptació es destinarà a l’Associació de Cardiopaties Congènites.

Data: diumenge, 17 de novembre
Hora: 18:00h
Preu: 10€ (obra i curtmetratge)
Organitza: La Closca

Fitxa artística de 'Batec':

Direcció: Ariadna Fígols i Ivan Otaola
Creació i interpretació: Alba Amills, Pau Comellas, Estel Díaz, Dalmau Díaz, Eudald Feliu, Jana Mozas, Júlia Ribera i Jordi Surinyac

Fitxa artística de 'La casa dels elefants':

Guió: Blanca Bardagil
Càmera i muntatge: Pep Vendrell
Direcció: Ariadna Fígols i Ivan Otaola
Intèrprets: Alba Amills, Pau Comellas, Estel Díaz, Dalmau Díaz, Eudald Feliu, Jana Mozas, Júlia Ribera i Jordi Surinyac

Maquillatge i caracterització: Marta Junyent
Amb el suport de l'Ajuntament de Gironella i el Museu de la Colònia Vidal.
Amb la col·laboració dels comerços de Gironella.
Agraïments: Eva i Agustí, Montse i Toni, Marisol i Rubèn, Núria i Marc, Montse i David, Sílvia i Pep, Mireia i Albert, Judit, Vicenç i a l'Inma i el Jordi per ser-hi.

Entrades:

Les entrades per a tots els espectacles es podran adquirir a la taquilla una hora abans de l’inici de les representacions. En el cas de les ‘Píndoles de microteatre’, l’Ajuntament de Berga serà el punt de trobada i venda de les entrades. Tanmateix, els tiquets per a les representacions de ‘Josafat’ i ‘Barbes de balena’ també es podran comprar anticipadament al portal web www.tincticket.com i les entrades per ‘Queralt! Un petit musical’ estaran disponibles al web www.entrapolis.com.

Consulta la programació completa en aquest enllaç.


Data:
Lloc:
Teatre Municipal de Berga (Ronda de Queralt, 15)

Documentació


Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga