Inici

Concert: 'Obeses amb la Cobla Berga Jove i el Cor d’Obeses'

Fotografia cantant d'Obeses
Ampliar en una finestra emergent

El quartet de pop-rock català Obeses, la Cobla Berga Jove i el Cor d’Obeses han sumat forces per desenvolupar un projecte revolucionari que conjuga tradició i modernitat.

El resultat d’aquesta unió suposa la possibilitat de gaudir d’algunes de les peces més importants de la discografia d’Obeses arranjades pel compositor i vocalista de la banda, Arnau Tordera, que incorporen els timbres característics de la cobla, així com peces icòniques del repertori per cobla reinterpretades per la formació osonenca.

Dia: Dissabte 25 d'abril
Hora: 23 h
Lloc: Pavelló Vell d'Esports
Preu: 15€ anticipada*, 20€ taquilla 1h abans
*Venda d'entrades anticipades: pendent
Organitza: Ajuntament de Berga
____________________________________________________________________

Sinopsi: El quartet de música moderna Obeses, la Cobla Berga Jove i el Cor d’Obeses sumen forces en un projecte conjunt revolucionari, tant per a l’esfera contemporània com per a la tradicional. Com pot arribar a sonar la formació tradicional catalana interpretant repertori de música moderna? Aquesta aposta per acostar universos allunyats aportarà llum sobre aquestes qüestions.
Les peces més importants de la discografia d’Obeses apareixeran presentades amb arranjaments elaborats per Arna Tordera, tot sumant els timbres característics de la cobla al món sonor de la banda. Al mateix temps, es podran escoltar un seguit de peces icòniques del repertori per a cobla reinterpretades per aquesta formació, conjugant tradició i modernitat.

Fitxa artística:

Obeses: Arnau Tordera, veu i guitarra; Arnau Burdó, teclats i veus; Maiol Muntané, bateria; Jaume Coll, baix.
Cobla Berga Jove: Queralt Cuadra, Joan Serra, Júlia Altarriba, Lluís Gual, Marc Escànez, Toni Molera, Marc Villegas, Martí Badia, Marcel Comellas, Blai Gragés, Marc García i Denis Rojo.
Cor d’Obeses: Judit Muñoz, Anna Solans, Mireia Tarragó, Ainhoa Aguilar, Laura Capellà, Irene Recolons, Joan Mas, Albert Santasusagna, Juan Bertrand, Adrián Bernal, Joan Climent i Néstor Pindado.

Durada: 1h 45 min.
Idioma: català
Públic: tots els públics

Data:
Lloc:
Pavelló Vell d'Esports

Documentació


Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga