Inici

Els Elements - SonaB Corda 2020

Els Elements - SonaB Corda
Ampliar en una finestra emergent

ATENCIÓ!

El concert d'obertura de la 4a edició del #SonaB20 previst per aquest dijous, 2 de juliol (21:30h) ha estat CANCEL·LAT per la possibilitat de pluja.

📣 NOVA DATA!
🎻 Els Elements - 'Radical Lliure'
🗓 Divendres, 17 de juliol
🕤 21:30h
📍 Passeig de la Pau
💶 Entrada gratuïta (Aforament limitat)
⚠️ Mesures per la Covid-19: ús de la mascareta, desinfecció de mans i presa de la temperatura en el moment d'accedir a la zona del concert.

La polifacètica Guida Sellarès que encapçala un nou projecte basat en el ball folk d’arrel anomenat Els Elements. La proposta serà en format concert i parteix de l’enregistrament dels temes de ball folk que Sellarès ha incorporat al seu repertori al llarg dels últims anys. Alguns dels temes fa temps que viatgen per les places del país fent les delícies dels peus dels balladors i balladores, mentre que d’altres temes tot just acaben de ser creats. L’actuació titulada Radical Lliure conté una selecció acurada del repertori de base vuitcentista, de folk europeu i folk català, des d’una òptica neó. Per a aquesta proposta, Guida Sellarès (acordió i veu) s’ha envoltat d’altres músics com Coloma Bertran (violí), Adrià Bonjoch (guitarra) i Pep Coca (contrabaix).

Mesures de seguretat

L’organització aplicarà les mesures preventives corresponents per garantir que el festival es pugui desenvolupar amb seguretat. El públic haurà de fer ús de la mascareta durant els concerts i disposarà de gel hidroalcohòlic per a la desinfecció de mans. També caldrà respectar la distància interpersonal i l’aforament serà limitat, en funció de les característiques dels espais que acullin les actuacions.


Data:
Lloc:
Passeig de la Pau

Documentació


Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga