Inici

Northern Cellos - Let’s Cello – Medleys de rock, dance i bandes sonores - SonaB Corda

Northern Cellos - SonaB Corda
Ampliar en una finestra emergent

El SonaB tornarà a ocupar els vespres d’estiu de Berga amb una programació dedicada als instruments de corda. La 4a edició del festival de música en directe comptarà amb cinc actuacions gratuïtes que es portaran a terme tots els dijous, del 2 al 30 de juliol, a les 21:30h. El certamen organitzat per l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Berga amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona inclourà diverses novetats per adaptar-se a les mesures de seguretat per la Covid-19.

Mesures de seguretat

L’organització aplicarà les mesures preventives corresponents per garantir que el festival es pugui desenvolupar amb seguretat. El públic haurà de fer ús de la mascareta durant els concerts i disposarà de gel hidroalcohòlic per a la desinfecció de mans. També caldrà respectar la distància interpersonal i l’aforament serà limitat, en funció de les característiques dels espais que acullin les actuacions.

Northern Cellos
Espectacle: Let’s Cello – Medleys de rock, dance i bandes sonores
Data: dijous, 23 de juliol
Hora: 21:30 h
Lloc: Passeig de la Indústria

Northern Cellos és el grup que protagonitzarà la proposta que es farà al passeig de la Indústria, el 23 de juliol. El quartet de violoncels i percussió oferirà un espectacle titulat Let’s cello per acostar al públic un instrument originalment vinculat a la música clàssica, a través de bandes sonores i música moderna. La primera part del concert conté una selecció de les millors bandes sonores de la història del cinema a través de medleys (popurris) de pel·lícules com La vida es Bella, Cinema Paradiso, El Senyor dels Anells, La La Land o de sèries tan exitoses com Narcos i Game of Thrones. En la segona part del concert, es podran escoltar alguns dels hits de pop, rock i dance que ens han acompanyat i fet ballar els últims anys de grups i artistes tan emblemàtics com Queen, J. Legend, Ed Sheeran, Guns N’ Roses, Survivor, Avicii o David Guetta.


Data:
Lloc:
Passeig de la Indústria

Documentació


Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga