Inici

Lidia Mora & Ruselito - Recital de flamenc- SonaB Corda

Lidia Mora & Ruselito - Recital de flamenc- SonaB Corda
Ampliar en una finestra emergent

El SonaB tornarà a ocupar els vespres d’estiu de Berga amb una programació dedicada als instruments de corda. La 4a edició del festival de música en directe comptarà amb cinc actuacions gratuïtes que es portaran a terme tots els dijous, del 2 al 30 de juliol, a les 21:30h. El certamen organitzat per l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Berga amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona inclourà diverses novetats per adaptar-se a les mesures de seguretat per la Covid-19.

Mesures de seguretat

L’organització aplicarà les mesures preventives corresponents per garantir que el festival es pugui desenvolupar amb seguretat. El públic haurà de fer ús de la mascareta durant els concerts i disposarà de gel hidroalcohòlic per a la desinfecció de mans. També caldrà respectar la distància interpersonal i l’aforament serà limitat, en funció de les característiques dels espais que acullin les actuacions.

Lidia Mora & Ruselito
Espectacle: Recital de flamenc – Guitarra flamenca i cantaora
Data: dijous, 30 de juliol
Hora: 21:30 h
Lloc: Plaça de Sant Pere

Lidia Mora prové del barri de Sant Andreu (Barcelona) i es presenta com una cantaora autodidacta. S’ha nodrit del flamenc del carrer i del seu barri, acostant-se a aquest tipus de cant després d’escoltar i cantar cantaoras de referència com Mairena, Porrina de Badajoz o Farina, entre d’altres. Víctor Rosell, Ruselito, és una jove promesa de la guitarra flamenca del barri de Roquetes (Barcelona). S’inicià al món de la guitarra amb noms com Cristian Cantero, Chicuelo o Rafael Cañizares. Ruselito ha acompanyat cantaoras i bailaoras, a més de tenir dots com a concertista solista. Lidia Mora & Ruselito és una proposta musical sorgida del projecte Cabal Musical d’innovació social per a la inclusió basat en l’acompanyament artístic de talents musicals joves.


Data:
Lloc:
Plaça de Sant Pere

Documentació


Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga