Inici

'El rei borni' - Cicle de cinema a la fresca

Cinema a la fresca - El rei borni
Ampliar en una finestra emergent

El comerç local i l'Ajuntament de Berga et conviden al Cicle de cinema a la fresca, que es realitzarà els dimecres de juliol i agost en diverses places de la ciutat.

La programació inclou 6 pel·lícules vinculades al Cicle Gaudí de l'Acadèmia del Cinema Català: 'Superlópez', '7 raons per fugir', 'Un monstruo viene a verme', 'Tadeo Jones 2', 'El rei borni' i 'La plaga'.

‘EL REI BORNI’

El David és un policia antiavalots que ha buidat l’ull a un manifestant amb una pilota de goma. La causalitat provoca que aquest manifestant, l’Ignasi, aparegui una nit a sopar a casa seva. Així comença una comèdia àcida sobre la fragilitat de les conviccions, la naturalesa dels rols socials i la recerca de la veritat.

Direcció: Marc Crehuet
Guió: Marc Crehuet
Repartiment: Alain Hernández , Miki Esparbé , Betsy Túnez i Ruth Llopis
Durada: 86 min.
Gènere: Comèdia negra

Data: dimecres, 19 d’agost
Hora: 21:30 h
Lloc: Pista poliesportiva de Santa Eulàlia

🎫 Per accedir a les sessions de cinema caldrà presentar el tiquet de compra d'un establiment comercial o servei d'hostaleria de Berga corresponent a la setmana de projecció de cada film.

⚠ L'aforament serà limitat i caldrà fer ús de la mascareta per garantir el compliment de les mesures de seguretat per la Covid-19.

🌧 En cas de pluja, les projeccions se suspendran.


Data:
Lloc:
Pista poliesportiva de Santa Eulàlia

Documentació


Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga