Inici

El Forn 2020 - Tallers d'expressió i interpretació - AJORNAT!

Cartell El Forn 2020
Ampliar en una finestra emergent Cartell - El Forn 2020. Autor: Marc Ribera

ATENCIÓ!

‘El Forn’, el festival d’estiu d’arts escèniques al carrer, previst per a celebrar-se del 28 al 30 d’agost, ha estat AJORNAT per la possibilitat de pluja.

Properament s’anunciarà la nova data de la mostra que inclou tallers d’expressió i interpretació, obres de microteatre i lectures dramatitzades!

Disculpeu les molèsties!

La cultura no s’atura a l’estiu i la pròxima cita programada a la ciutat de Berga serà teatral. Es tracta d’El Forn, la mostra d’estiu d’arts escèniques al carrer, que inclourà tallers formatius i microteatre del 28 al 30 d’agost. Enguany, el festival comptarà amb novetats per adaptar-se a les restriccions i les mesures de seguretat per la Covid-19. En concret, la mostra es traslladarà al Parc del Lledó i el seu entorn per disposar d’espais més amplis que garanteixin el distanciament interpersonal del públic assistent. El Forn és una iniciativa impulsada per les entitats de teatre local, Tràfec-Teatre i La Farsa, amb la col·laboració de l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Berga per promoure la cultura teatral berguedana amb espectacles innovadors de diversos formats. Aquest any, el festival celebrarà la seva tercera edició i comptarà amb dos tallers d’expressió i interpretació, obres de microteatre i lectures dramatitzades.

Mesures de seguretat per la Covid-19

L’organització aplicarà les mesures preventives corresponents per garantir que la mostra d’arts escèniques es pugui desenvolupar amb seguretat. El públic haurà de fer ús de la mascareta, hi haurà gel hidroalcohòlic per a la desinfecció de mans i totes les activitats comptaran amb aforament limitat. Pel que fa al funcionament i desenvolupament dels espectacles, el públic es distribuirà en tres grups diferents per visualitzar cadascuna de les peces de microteatre de forma simultània. Posteriorment, cada grup es traslladarà al següent emplaçament, i així fins a completar l’itinerari de les tres representacions.

PROGRAMACIÓ:

Divendres, 28 d’agost

Taller: ‘LA CREATIVITAT DE L'INTÈRPRET’, a càrrec d’Ivan Otaola

Descripció: l’activitat consistirà en treballar la creativitat i l’espontaneïtat de les persones participants mitjançant el joc dramàtic, el clown, l’expressió corporal i l’escolta. També s’oferiran eines i recursos per crear un espectacle grupal.
Públic: infants i joves d’entre 7 i 15 anys.
Horari: de 10 a 13h
Lloc: Amfiteatre del Parc del Lledó
Preu: 10€
Informació i inscripcions: lacloscatallers@gmail.com o T. 660 909 724.


Taller: ‘COS, MOVIMENT I ACCIÓ’, a càrrec d’Iris Hinojosa

Descripció: activitat que consistirà en crear un espai de connexió amb el cos i l’entorn, de joc, expressió i troballes, a través d’un treball personal i grupal per descobrir el llenguatge i els recursos propis del teatre i la dansa.
Públic: persones joves i adultes.
Horari: de 18 a 21h
Lloc: Amfiteatre del Parc del Lledó
Preu: 10€
Informació i inscripcions: interpretad@gmail.com o T. 628 295 257.

* L’organització es reserva el dret de modificar o cancel·lar qualsevol de les activitats previstes.

Data:
Lloc:
Amfiteatre del Parc del Lledó

Documentació


Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga