Inici

El Forn 2020 - La Farsa - AJORNAT!

Cartell El Forn 2020
Ampliar en una finestra emergent Cartell - El Forn 2020. Autor: Marc Ribera

ATENCIÓ!

‘El Forn’, el festival d’estiu d’arts escèniques al carrer, previst per a celebrar-se del 28 al 30 d’agost, ha estat AJORNAT per la possibilitat de pluja.

Properament s’anunciarà la nova data de la mostra que inclou tallers d’expressió i interpretació, obres de microteatre i lectures dramatitzades!

Disculpeu les molèsties!

La cultura no s’atura a l’estiu i la pròxima cita programada a la ciutat de Berga serà teatral. Es tracta d’El Forn, la mostra d’estiu d’arts escèniques al carrer, que inclourà tallers formatius i microteatre del 28 al 30 d’agost. Enguany, el festival comptarà amb novetats per adaptar-se a les restriccions i les mesures de seguretat per la Covid-19. En concret, la mostra es traslladarà al Parc del Lledó i el seu entorn per disposar d’espais més amplis que garanteixin el distanciament interpersonal del públic assistent. El Forn és una iniciativa impulsada per les entitats de teatre local, Tràfec-Teatre i La Farsa, amb la col·laboració de l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Berga per promoure la cultura teatral berguedana amb espectacles innovadors de diversos formats. Aquest any, el festival celebrarà la seva tercera edició i comptarà amb dos tallers d’expressió i interpretació, obres de microteatre i lectures dramatitzades.

Mesures de seguretat per la Covid-19

L’organització aplicarà les mesures preventives corresponents per garantir que la mostra d’arts escèniques es pugui desenvolupar amb seguretat. El públic haurà de fer ús de la mascareta, hi haurà gel hidroalcohòlic per a la desinfecció de mans i totes les activitats comptaran amb aforament limitat. Pel que fa al funcionament i desenvolupament dels espectacles, el públic es distribuirà en tres grups diferents per visualitzar cadascuna de les peces de microteatre de forma simultània. Posteriorment, cada grup es traslladarà al següent emplaçament, i així fins a completar l’itinerari de les tres representacions.

PROGRAMACIÓ:

Dissabte, 29 d’agost

Hora: 19 h
Preu: 5€ (entrada general per veure les tres peces teatrals). Menors fins a 10 anys: gratuït.
Punt de trobada: accés principal del Parc del Lledó

L’Agrupació Teatral La Farsa presenta:

EL CIM’ de Marta Buchaca

Descripció: l’obra parla sobre la política, d’esquerres i dretes, el poder, la importància de les xarxes socials i la volubilitat humana, a través d’una trama enganyosa i divertida, i amb detalls surrealistes com el Picasso que presideix l’escena.
Direcció: Angelina Vilella.
Interpretació: Sònia Ferrer i Xavier Gonzàlez-Costa

LES HISTÒRIES DEL BARRET’ de Joan Barril

Descripció: l’escriptor i periodista, Joan Barril, inventa i imagina trames sobre persones anònimes contemplant fotografies antigues. En aquesta ocasió, la història succeeix en una residència i la protagonista és una dona que fa 100 anys.
Direcció: Angelina Vilella
Interpretació: Mariona Casellas, circTorcom, Eudald Feliu, Òscar Guijarro, Anna E. Puig, Marta Pujols, Coaner Suades, Josep M. Suades, Sança Torrabadella, Janina Vilana i Angelina Vilella.

FEMINISTA I L'ESCUDELLÒMETRO’ de Santiago Rusiñol

Descripció: els anys 1903 i 1905, Santiago Rusiñol va escriure un monòleg pels personatges de la feminista i l’inventor de l’escudellòmetro, que malgrat els més de 115 anys de distància, són plenament vigents i parlen, des de l’humor i la crítica, d’un dels principals problemes de tots els temps: acabar amb la misèria, les classes i els privilegis.
Direcció: Marc Marginet
Interpretació: Berta Camps, Albert Cols, Laura Corominas, Marc Corominas, Toni López, Marc Pujals, Marta Robert i Mireia Tarrés.

* L’organització es reserva el dret de modificar o cancel·lar qualsevol de les activitats previstes.

Data:
Lloc:
Parc del Lledó

Documentació


Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga