Inici

Notícies

Calendari Calendari
 • L’Ajuntament de Berga convoca la 2a edició del Concurs de bandes i grups musicals per actuar al concert de dissabte de Patum de 2018
  Data de publicació: 22.03.18
  L’Ajuntament de Berga ha convocat una nova edició del Concurs de bandes musicals per seleccionar el grup que obrirà el concert jove de dissabte de Patum de 2018. Es tracta d’un esdeveniment que s’emmarca dins dels actes de celebració de la festa berguedana, que es portaran a terme del 30 de maig al 3 de juny a la ciutat de Berga. La regidoria de Joventut és l’encarregada de convocar aquest certamen que té l’objectiu de generar noves oportunitats pels joves creadors en l’àmbit de la música promovent el coneixement de formacions i artistes berguedans de diversos estils i gèneres musicals.

  La iniciativa impulsada per segon any consecutiu des del consistori també pretén proporcionar elements de suport i d’acompanyament a les bandes novelles per a la seva professionalització, a través del treball en xarxa, la difusió i la distribució dels continguts creatius generats mitjançant l’ús de l’escenari del concert jove que es farà el dissabte, 2 de juny, de 2018.

  La convocatòria s’adreça a grups i bandes que comptin amb un any d’experiència en actiu i que la meitat dels seus membres visquin actualment en un dels municipis de la comarca del Berguedà. Les formacions musicals interessades en concórrer al concurs podran realitzar les inscripcions de forma gratuïta del 26 de març al 15 d’abril omplint el formulari en línia disponible en aquest enllaç web.

  https://docs.google.com/forms/d/1WIkExfCfz-WBQC7IJhDB2-vkiNEGKr-cJUv4THT-_Zc/viewform?edit_requested=true

  Un Jurat Qualificador format per membres de l’organització de l’esdeveniment musical s’encarregarà d’escollir la banda guanyadora el proper 16 d’abril. La decisió del jurat es donarà a conèixer públicament els dies posteriors a través de la difusió del cartell anunciador dels grups que formaran part de l’activitat. El grup seleccionat rebrà un premi de 300€ i obrirà les actuacions del concert jove de dissabte de Patum que es realitzarà a l’escenari ubicat al passeig de la Indústria, a tocar de l’ambulatori.

  Per a més informació sobre l’esdeveniment musical podeu contactar amb l’àrea de Joventut de l’Ajuntament de Berga, a través de l’adreça de correu electrònic vilanaaj@ajberga.cat. • L’Oficina Mòbil del Consumidor s’instal·larà a Berga el 20 de març per assessorar els veïns i veïnes sobre qüestions de comerç i consum
  Data de publicació: 20.03.18
  L’Oficina Mòbil d’Informació al Consumidor farà parada a Berga el dimarts, 20 de març, per donar resposta a les demandes d’informació de la ciutadania sobre temes relacionats amb el consum i el comerç. Es tracta d’un servei destinat als ajuntaments que no disposen de serveis municipals de consum. L’objectiu d’aquest servei és el de defensar i garantir els drets dels consumidors en matèries tan diverses com la compra i el lloguer d’habitatge, els serveis bancaris, els serveis d’assegurances, els serveis postvenda, els serveis de telefonia mòbil i d’Internet, l’etiquetatge i les garanties dels productes, els viatges, etc.

  L’Oficina Mòbil del Consumidor s’ubicarà a la plaça Viladomat, de 2/4 d’11 a 2/4 de 12 del matí i comptarà amb tècnics de la Diputació de Barcelona que s’encarregaran d’atendre la ciutadania de forma individualitzada i gratuïta. Així, els ciutadans podran resoldre els seus dubtes sobre qüestions vinculades amb l’àmbit del consum.

  El servei s’oferirà de manera periòdica durant tot l’any i la popera visita de l’Oficina Mòbil d’Informació al Consumidor serà el 12 d’abril de 2018.

          10  11  ...  Següent >

Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga