Inici

Notícies

Calendari Calendari
 • Berga completa la projecció de ‘Brava’ del Cicle Gaudí amb un debat sobre violència masclista demà al Teatre Patronat
  Data de publicació: 14.11.17
  El Teatre Patronat de Berga acollirà una nova projecció del Cicle Gaudí de cinema aquest dimecres, 15 de novembre, a 2/4 de 9 del vespre. En aquesta ocasió, la sessió ha canviat de data per evitar coincidir amb la programació del Cicle de Cinema Social Fixa’t que es realitza cada dijous del mes de novembre a la mateixa sala.

  Per aquest mes, l’Acadèmia del Cinema Català proposa la projecció del film ‘Brava’ de Roser Aguilar. Es tracta d’una pel·lícula protagonitzada per l’actriu Laia Marull, que interpreta a una dona amb una vida aparentment normal fins que pateix una agressió al metro. El llargmetratge reflexiona sobre qüestions relacionades amb el dolor, la culpa, la por i l’aïllament personal després de patir una experiència traumàtica. Els actors Bruno Todeschini, Sergio Caballero, Emilio Guitérrez Caba, Francesc Orella i Mikel Iglesias completen el repartiment d’aquesta cinta que es va presentar al Festival de Cinema de Màlaga el passat mes de març.

  La projecció de la pel·lícula ‘Brava’ es completarà amb un debat sobre violència masclista a càrrec de Dolors Vargas, tècnica d’Igualtat de l’Ajuntament de Berga. L’activitat s’emmarca en el context del Dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones, que es commemora el 25 de novembre. El preu de l’entrada general per accedir a la sala de projecció serà de 4,5€, però hi haurà descomptes pels titulars del Carnet Jove (3€) i també pels socis del Club Vanguardia (2x1).

  La propera cita del Cicle Gaudí serà el dijous, 21 de desembre, quan es projectarà l’últim film de Ventura Pons anomenat ‘Sabates grosses’. La producció està protagonitzada per Joan Pera, Vicky Peña, Amparo Moreno, Minnie Marx i Pedro Ruiz.

  El Cicle Gaudí de Cinema és un projecte impulsat per l’Acadèmia del Cinema Català i compta amb la col·laboració de l’entitat local 9,5mm Grup Internacional Cinematogràfic i de l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Berga.

  Podeu consultar la programació del Cicle Gaudí a través d'aquest enllaç.
 • L’Oficina Mòbil del Consumidor farà parada a Berga el 16 de novembre per atendre les consultes de la ciutadania
  Data de publicació: 14.11.17
  L’Oficina Mòbil d’Informació al Consumidor s’instal·larà a Berga el dijous, 16 de novembre, per donar resposta a les demandes d’informació dels veïns i veïnes de la ciutat sobre temes relacionats amb el consum i el comerç. Es tracta d’un servei destinat als ajuntaments que no disposen se serveis municipals de consum. L’objectiu d’aquest servei és el de defensar i garantir els drets dels consumidors en matèries tan diverses com la compra i el lloguer d’habitatge, els serveis bancaris, els serveis d’assegurances, els serveis postvenda, els serveis de telefonia mòbil i d’Internet, l’etiquetatge i les garanties dels productes, els viatges, etc.

  L’Oficina Mòbil del Consumidor s’ubicarà a la plaça Viladomat, de 2/4 d’11 a 2/4 de 12 del matí i comptarà amb tècnics de la Diputació de Barcelona que s’encarregaran d’atendre a la ciutadania de forma individualitzada i gratuïta. Així, els ciutadans podran resoldre els seus dubtes sobre qüestions vinculades amb l’àmbit del consum.

  El servei s’oferirà de manera periòdica durant tot l’any en noves dates que s’aniran donant a conèixer properament.
Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga