Inici

Notícies

Calendari Calendari
 • L’Ajuntament de Berga apel·la a la consciència col·lectiva i la col·laboració de la ciutadania per fer front al coronavirus
  Data de publicació: 20.03.20

  L’alcaldessa de Berga, Montse Venturós, ha emès un missatge adreçat als veïns i veïnes de la ciutat per prendre consciència col·lectiva de la situació d’emergència sanitària en la que ens trobem i per reiterar la importància de complir les mesures preventives establertes per les autoritats sanitàries i governamentals per aturar la pandèmia i reduir el període de confinament.

  Venturós s’ha dirigit, especialment, a les persones grans i les persones vulnerables per recordar-los que cal reduir la mobilitat i realitzar aquells desplaçaments que siguin estrictament imprescindibles. En aquest sentit, ha recordat que l’àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament de Berga està a disposició d’aquelles persones que ho puguin necessitar i també ha esmentat la xarxa de voluntaris i voluntàries que s’ha posat en marxa al Berguedà. Es tracta d’una iniciativa solidària sorgida de la societat civil per realitzar aquelles tasques que no poden fer les persones en risc a causa del confinament.

  L’alcaldessa també ha mostrat el seu agraïment a la tasca que està desenvolupant el personal sanitari, els serveis d’emergència i els cossos de seguretat, els treballadors i treballadores del servei de recollida de residus, el personal dels comerços encarregats de garantir el subministrament de productes de primera necessitat a la població i els mitjans de comunicació.

  Per últim, Venturós, ha comentat que el consistori està treballant per establir un paquet de mesures per fer front a la situació actual que es concretarà properament.  Berga, 20 de març de 2020 – Hora: 15:00 h


 • Berga confirma els primers casos positius per coronavirus
  Data de publicació: 19.03.20

  L’Hospital Sant Bernabé de Berga ha informat sobre la detecció dels primers casos positius per coronavirus que afecten pacients i professionals sanitaris del centre.

  Davant d’aquesta situació d’emergència sanitària, l’Ajuntament de Berga insta la ciutadania a extremar les mesures preventives d’higiene i mobilitat establertes per les autoritats governamentals per evitar la propagació del virus. Aquestes recomanacions fan èmfasi en realitzar només aquells desplaçaments que siguin imprescindibles per minimitzar la possibilitat de contagi entre les persones.

  La responsabilitat és col·lectiva i només amb la col·laboració de tots i totes podrem retornar a la normalitat el més aviat possible.  Berga, 19 de març de 2020 – Hora: 22:00 h


Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga