Inici

Notícies

Calendari Calendari
 • Berga convoca el 4t Concurs de bandes i grups musicals novells per actuar al concert jove de La Patum de 2020
  Data de publicació: 13.03.20

  L’Ajuntament de Berga ha convocat una nova edició del Concurs de bandes i grups musicals per formar part del concert jove de La Patum de 2020, que es portarà a terme el dissabte, 13 de juny, al Passeig de la Indústria. Es tracta de la quarta edició d’un certamen que té l’objectiu de donar a conèixer formacions musicals novelles d’artistes berguedans, així com proporcionar una sèrie d’elements de suport i acompanyament a les bandes per facilitar-ne la professionalització mitjançant l’ús de l’escenari del concert patumaire. L’esdeveniment està organitzat per les àrees de Joventut i Patum de l’Ajuntament de Berga i compta amb la col·laboració de diverses entitats culturals i juvenils del municipi.

  Característiques de la convocatòria

  El certamen s’adreça a formacions musicals en actiu que comptin amb una trajectòria mínima d’un any. Un altre dels requisits indispensables per concórrer en la convocatòria serà que la meitat de les persones que integren els grups o bandes resideixin actualment en un dels municipis de la comarca del Berguedà. En la selecció de propostes s’avaluarà l’originalitat, la creativitat, la qualitat artística i tècnica i la composició musical de temes propis i/o la reproducció acurada de peces musicals d’altres grups.

  Procés d’inscripció

  El període establert per formalitzar la inscripció romandrà obert del 14 de març al 13 d’abril de 2020, ambdues dates incloses. Les formacions interessades en prendre part en el concurs hauran de realitzar la sol·licitud a través d’un formulari online habilitat al web www.ajberga.cat i en aquest enllaç:

  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScdk4SR12XthBEOX5yn_X5kiMU7XcoHE7X2W_nHHUP42kCtAQ/viewform

  La tramitació de la inscripció per participar al certamen de bandes i grups musicals serà gratuïta i caldrà detallar les dades i la informació relativa a la formacions candidates. També serà necessari facilitar un enllaç web on poder escoltar una o més cançons senceres dels grups.

  Veredicte del certamen musical

  El dimarts, 14 d’abril, el Jurat Qualificador format per diverses persones vinculades a l’organització de l’esdeveniment musical efectuaran la selecció del grup o banda guanyadora. Aquesta formació s’encarregarà d’obrir el concert jove de La Patum que es farà a l’escenari situat a tocar del CAP Berguedà i també rebrà un premi de 300€. El veredicte del jurat es donarà a conèixer mitjançant la difusió del cartell anunciador de l’esdeveniment en què hi apareixeran els grups que participaran al concert patumaire.

  Per a més informació sobre la 4a edició del Concurs de bandes i grups musicals del concert jove de La Patum de 2020, podeu contactar amb l’àrea de Joventut de l’Ajuntament de Berga, a través de l’adreça de correu electrònic joventut@ajberga.cat. • Berga restableix el Mercat setmanal del vall només amb les parades alimentàries per garantir l’abastament de productes frescos a l’aire lliure
  Data de publicació: 13.03.20

  L’Ajuntament de Berga ha restablert la realització del Mercat setmanal del Passeig de la Indústria per garantir la continuïtat dels mercats d’abastament de productes frescos a l’aire lliure, seguint les directrius del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. El consistori berguedà ha reconsiderat la decisió d’anul·lar la celebració del mercat com a mesura preventiva pel Coronavirus, però aplicarà algunes restriccions per tal de complir les mesures de distanciament social amb relació als esdeveniments multitudinaris. Així doncs, mentre no hi hagi una indicació expressa que digui el contrari, hi haurà mercat els dissabtes 14 i 21 de març, però només es permetrà la instal·lació de les parades alimentàries. El mercat setmanal de venda no sedentària compta amb un total de 71 parades, de les quals 18 són parades de venda de productes alimentaris.

  Redistribució i distanciament entre parades

  La disposició de les parades del mercat variarà respecte l’habitual deixant lliure la Plaça Viladomat i els espais laterals del vall. En aquest sentit, les parades alimentàries es col·locaran de forma lineal i s’ubicaran a la part central del Passeig de la Indústria, a partir de les fonts de la Plaça Viladomat. A més, una altra de les mesures establertes serà l’increment de la distància entre les parades.

  Recomanacions i mesures de prevenció

  Des de l’Ajuntament de Berga es demana a les persones que acudeixin al mercat setmanal del vall que adoptin les mesures preventives per evitar la propagació del Coronavirus. En aquest sentit, es recomana mantenir una distància prudencial entre persones d’entre 1 i 2 metres. També cal rentar-se les mans sovint amb aigua i sabó o líquids desinfectants.< Anterior  ...         10  11  12  13  ...  Següent >

Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga