Inici

Montserrat Venturós i Villalba

Montserrat Venturós i Villalba

Regidora Montserrat Venturós
Ampliar en una finestra emergent Montserrat Venturós (CUP)

Vaig néixer un setembre de 1985 a Berga. Va ser un 13 de juny de l’any 2015 quan vaig ser investida alcaldessa de la ciutat de Berga per primera vegada. Fins aleshores, la meva trajectòria ha estat molt marcada per la meva militància iniciada al Casal Panxo durant l’abril de l’any 2000. Soc voluntària de l’Escola de Pastors de Catalunya, durant dos anys vaig ser membre del consell de redacció del diari L’Accent, formo part de la Lliga dels Drets dels Pobles i he participat en la campanya Txetxènia per a la defensa dels drets humans al Caucas Nord. També estic molt implicada en els moviments de recuperació de la memòria històrica, havent participat en diverses campanyes d’exhumacions de fosses comunes i camps de batalla de la Guerra Civil.
M’agrada viure en una ciutat viva, activa i participativa. Vull que la gent que hi viu ho faci de manera digna, amb tots els serveis garantits, amb el respecte mutu i el treball col·lectiu com a pilars de les nostres vides.
A banda de ser alcaldessa també m’encarrego de les àrees de Governació, Hospital i Recursos Humans a l’Ajuntament de Berga.


e-mail
venturosvm@ajberga.cat

Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga