Inici

La Seu d'Urgell acollirà el concert simfònic de l'Orquestra del Conservatori de Música dels Pirineus aquest diumenge

Concert simfònic
Ampliar en una finestra emergent Concert simfònic
Data de publicació: 22.02.19
Aquest diumenge, 24 de febrer, a les 6 de la tarda, a la Sala St. Domènec, l’Orquestra del Conservatori de Música dels Pirineus, conjuntament amb l’alumnat de les escoles municipals de música de Berga, Puigcerdà i la Seu d’Urgell, oferirà a la Seu d’Urgell el concert simfònic titulat “Solistes i dances”. Es tracta del desè projecte simfònic de l’Escola Municipal de Música de Berga que va assumir el Conservatori de Música dels Pirineus des de la seva creació, ampliant l’àmbit d’acció i l’intercanvi d’experiències entre l’alumnat del Berguedà, la Cerdanya i l’Alt Urgell.

El concert d’enguany, estarà dirigit novament per Oleguer Aymamí i el repertori constarà de dos concerts per a solistes: Concert per piano i orquestra en la menor, OP. 16 d’Edvard Grieg i Concert per a trompeta i orquestra en Mi bemoll Major de Joseph Haydn i la Suite Simfònica de La Patum arranjada per Salvador Brotons. Tot i no ser la primera vegada que al projecte es presenta un concert per a solista i orquestra, en aquesta ocasió cal destacar que ambdós són antics alumnes del Conservatori de Música dels Pirineus i que actualment estan cursant els seus estudis a l’ESMUC (Escola Superior de Música dels Pirineus). Es tracta de David Quintana (piano) i Sergi Serra (trompeta).

Novament s’oferirà a la ciutat l’oportunitat de presenciar un concert simfònic de gran qualitat mostrant el treball i l’esforç d’uns 80 estudiants de música de les tres comarques que formen part del Conservatori dels Pirineus.

Les entrades dels concerts de pagament es poden adquirir a la pàgina web: www.entrapolis.com i tot l’alumnat del Conservatori dels Pirineus i de les tres escoles municipals de música tindran l’entrada gratuïta. En aquest cas, però, caldrà que l’alumnat sol·liciti les entrades a la secretaria de cada seu.

Documentació


Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga