Inici

Berga obre el període per sol·licitar l’ocupació de la via pública durant la diada de Sant Jordi de 2019

Sant Jordi 2018
Ampliar en una finestra emergent Sant Jordi 2018
Data de publicació: 06.03.19
L’Ajuntament de Berga ha obert el termini per a la presentació d’instàncies per sol·licitar l’ocupació de la via pública durant la celebració de la festa de Sant Jordi de 2019. Les persones o entitats interessades en disposar d’una parada o estand per vendre roses o llibres durant la diada d’enguany, podran tramitar les peticions fins a l’1 d’abril.

Per fer-ho, caldrà presentar una instància específica anomenada ‘Llicència d’ocupació de la via pública per a llocs de venda eventuals (parades, atraccions i circs) (TR020) disponible a l’apartat ‘Tràmits i gestions’ del web municipal o en aquest enllaç. En el document de sol·licitud de l’espai, s’haurà d’especificar el tipus de parada que es vol instal·lar, és a dir, si es vol destinar a la venda de llibres, de roses, d’ambdós productes o d’altres articles relacionats amb la festivitat. També caldrà indicar la ubicació i la mida de l’estand, així com l’horari d’ocupació de l’espai en qüestió. A banda d’això, serà necessari adjuntar la carta d’autoliquidació tributària, que és el document que acredita que s’ha abonat la taxa corresponent per portar a terme l’activitat.

En compliment de la Llei 39/2015 d’1 d’octubre de procediment administratiu comú de les administracions públiques, les persones jurídiques i les entitats sense ànim de lucre han de realitzar la sol·licitud de manera telemàtica, mentre que les persones físiques poden tramitar-ho online o de forma presencial a través de l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) situada a l’Ajuntament de Berga. L’horari d’atenció al públic és de dilluns a divendres, de 9 del matí a 2 del migdia i els dilluns, de 5 a 7 de la tarda.

Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga