Inici

Berga organitza una jornada lúdica per difondre el resultat del procés participatiu sobre joventut a l’Espai Jove

Imatge cartell - Resultats de la diagnosi pel PLAJ 2020-23
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 18.12.19
L’àrea de Joventut de l’Ajuntament de Berga ha programat una jornada per donar a conèixer les conclusions del procés participatiu realitzat en el marc del Pla Local d’Adolescència i Joventut. L’esdeveniment es portarà a terme el dissabte, 28 de desembre, a l’Espai Jove (C/ Mossèn Espelt, 13) i consistirà en la presentació de la diagnosi que permetrà definir, impulsar i coordinar les actuacions que es portaran a terme al municipi en matèria de joventut durant el període 2020-2023.

Procés participatiu en matèria de joventut

La regidoria de Joventut va iniciar el passat mes d’octubre l’elaboració del nou Pla Local d’Adolescència i Joventut. La voluntat de l’àrea era fomentar la participació activa del jovent de la ciutat a l’hora de definir el projecte. Per això, durant aquests mesos s’han recollit les inquietuds dels nois i noies a través d’enquestes digitals, entrevistes i punts d’informació presents en diversos esdeveniments locals. Tot plegat, per poder tenir una radiografia, el més acurada possible, de les mancances i potencialitats relacionades amb l’àmbit de la joventut i així poder elaborar un pla d’actuacions eficaç i adient als interessos de la població jove del municipi.

Jornada lúdica a l’equipament juvenil

La presentació del resultat del procés participatiu sobre joventut es realitzarà a les 7 de la tarda a l’Espai Jove. L’acte inclourà la realització d’una bikinada, en què s’oferiran sandvitxos de pernil dolç i formatge i de crema de xocolata als assistents. La jornada es clourà amb la presentació del ‘Club del Joc’, a 2/4 de 10 del vespre. L’activitat comptarà amb la dinamització de la Cia. de Jocs l’Anònima i consistirà en una vetllada dedicada als jocs de taula que es farà mensualment a l’equipament juvenil.

Activitats infantils i juvenils durant el Nadal

L’àrea de Joventut omplirà d’activitats els últims dies de l’any! A l’esdeveniment organitzat per donar la benvinguda al 2020, també cal sumar-hi l’edició de Nadal del Taller d’Skate que es farà els dies 27, 28 i 29 de desembre a l’skatepark del Lledó. Els monitors i monitores de l’escola BraveSkate s’encarregaran de dinamitzar les sessions adreçades a infants i joves a partir de 8 anys. Els participants aprendran tècniques per dominar el patinet i fer acrobàcies mitjançant l’ús de les rampes i baranes del parc. L’objectiu del taller és promoure la creativitat, la destresa i l’autonomia damunt del patinet, així com fomentar la convivència entre patinadors i patinadores d’edats i nivells diferents. El taller es farà d’11 del matí a 2 del migdia. L’ús del casc serà obligatori durant les sessions pràctiques del taller de patinatge i, en cas de no disposar-ne, l’organització s’encarregarà de facilitar-ne als participants.

Documentació


Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga