Inici

Berga realitzarā treballs de poda de l’arbrat situat al pg. de la Pau i la ctra. Sant Fruitķs durant la proper setmana

Arbrat Pg. Pau
Ampliar en una finestra emergent Arbrat del Passeig de la Pau
Data de publicació: 10.01.20
L’Ajuntament de Berga iniciarā els treballs de poda de l’arbrat de diverses zones de la ciutat la prōxima setmana. El personal de jardineria de la brigada municipal s’encarregarā de portar a terme les tasques d’esporgada consistents en tallar les branques supčrflues, mortes o malaltes dels arbres per deixar-los en condicions ōptimes sense malmetre’ls. Es tracta d’una actuaciķ de manteniment que es realitza periōdicament i que alhora permetrā solucionar les afectacions en alguns immobles per la proximitat de les branques als habitatges.

El consistori preveu realitzar la poda d'arbres situats al passeig de la Pau i la carretera de Sant Fruitķs, des del passeig de la Pau fins al carrer del Roser, durant la setmana del 13 al 17 de gener.

Afectacions puntuals de trānsit

Les tasques de manteniment i adequaciķ de l’arbrat urbā comportaran afectacions en el trānsit de la zona. En concret, es produiran talls puntals en la circulaciķ i es prohibirā l’estacionament de vehicles i el pas de vianants en els trams on s’ubica l’arbrat. Aquestes alteracions estaran degudament senyalitzades.

Un cop finalitzades les tasques de poda previstes, s’iniciarā la fase de substituciķ i plantaciķ de nous arbres.

Ajuntament de Berga ˇ Plaįa de Sant Pere, 1 ˇ 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 ˇ Fax. 93 821 17 87 ˇ berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga