Inici

L’Hospital Sant Bernabé començarà a permetre les visites de familiars a partir de l’1 de juny

Hospital de Berga
Ampliar en una finestra emergent Hospital Comarcal Sant Bernabé de Berga
Data de publicació: 29.05.20

A partir del proper dilluns, 1 de juny, i coincidint amb l’entrada de la regió sanitària de la Catalunya Central a la Fase 2 del desconfinament, l’Hospital Sant Bernabé començarà a permetre les visites de familiars a les persones ingressades al centre, de manera controlada i seguint mesures especials, de les persones que siguin Covid negatiu i estiguin ingressades en àrees netes, sempre que la situació clínica del o la pacient ho permeti.

Per això, les visites hauran de ser d’una mateixa persona almenys durant 14 dies i es recomana que l’acompanyant sigui un familiar proper o un tutor/a. Aquesta persona haurà d’accedir a l’hospital per la porta d’accés situada a la cara nord de l’edifici i registrar-se a l’entrada. Les visites podran durar una hora, com a màxim, i s’hauran de fer entre les 12 del migdia i les 15.30h. Des de l’hospital s’indicarà a cada família l’hora de la visita dins d’aquest horari.

Serà obligatori l’ús de la mascareta, rentar-se les mans amb solució hidroalcohòlica en el moment d’entrar i sortir de la unitat, i mantenir una distància mínima de seguretat entre pacient i acompanyant. El primer dia caldrà signar un document de declaració responsable.

(*) Notícia elaborada pel departament de comunicació de l'Hospital Sant Bernabé.Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga