Inici

L’equip de govern retira les delegacions de tinença d’Alcaldia a la regidora, Roser Rifà, per la seva participació en una celebració espontània de Patum a l’espai públic

Foto Ajuntament de Berga
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 11.06.20

L’equip de govern de la CUP ha retirat les delegacions de tinença d’alcaldia a la regidora, Roser Rifà, per la seva participació en una celebració espontània de Patum al carrer. La regidora ha lamentat els fets ocorreguts dimecres al vespre i demana disculpes als veïns i veïnes que s’hagin pogut ofendre per la seva actuació. Rifà aclareix que en el moment de la celebració es trobava amb la seva unitat familiar i es complien les condicions preventives relatives a les trobades de caràcter social a l’aire lliure.

La determinació de retirar la tinença d’Alcaldia a la regidora ha sigut acordada pels membres de l’equip de govern. Això significa que Rifà deixarà de ser la primera autoritat de la ciutat en cas d’absència o delegació de l’alcaldessa, Montse Venturós.

D’altra banda, Rifà mantindrà l’acta de regidora amb les delegacions respectives a les àrees que gestiona actualment: Comerç, Consum, Fires, Ocupació, Polígon Industrial Promoció Econòmica, Subvencions i Turisme. L’equip de govern considera que la regidora està realitzant una tasca rellevant en els àmbits esmentats i cal que pugui continuar desenvolupant-la.



Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga