Inici

Berga reobre els parcs infantils per a què els nens i nenes puguin gaudir-ne un cop finalitzat el desconfinament

Parc infantil Pg. Pau
Ampliar en una finestra emergent Parc infantil situat al passeig de la Pau
Data de publicació: 19.06.20

Aquest divendres, 19 de juny, l’Ajuntament de Berga ha retirat els precintes que impedien l’accés als parcs infantils de la ciutat des del passat mes de març, quan es va proclamar l’estat l’alarma a causa de l’emergència sanitària per la Covid-19. Aquesta mitjanit ha finalitzat la Fase 3 del Pla de desconfinament i s’ha iniciat la Fase de la represa a Catalunya, de manera que la prohibició d’ús dels parcs infantils ja no és vigent arreu del país.

Mesures preventives de seguretat

Al llarg de la jornada d’avui, les 23 àrees de joc de la ciutat aniran reobrint, després de 3 mesos sense poder fer-ne ús per precaució. En aquest sentit, el consistori berguedà demana no abaixar la guàrdia i seguir complint les mesures preventives d’higiene i seguretat per minimitzar el risc de contagi. Això significa reforçar la higiene i desinfecció de mans dels infants, vetllar per a què es respecti la distància social d’1,5 metres entre persones i fer ús de la mascareta obligatòriament a partir dels 6 anys, sempre que no es pugui mantenir la distància de seguretat. També es recomana evitar les aglomeracions, tenint en compte que l’afluència als parcs infantils pot ser major els primers dies de la seva reobertura. En cas que es produeixin aquestes aglomeracions, s’aplicaran restriccions d’aforament als parcs més concorreguts de la ciutat.

Agraïment als infants

L’Ajuntament de Berga vol agrair la paciència dels nens i nenes que durant aquests mesos no han pogut gaudir de les àrees de joc i celebrar el compliment de les restriccions imposades, fet que demostra el grau de responsabilitat de tothom.Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga